Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Равен + Под 2.5 гола
Коефициент: 3.51 с Едномачова комбинация
Турнир: Бразилия, Серия Б
Анализ: Двата отбора имат реален шанс за промоция. Домакините за тази цел се нуждаят от поне 2 точки, а гостите от поне 4 точки в оставащите им 2 мача. Според мен при тези обстоятелства сценария на мача, както и неговия краен изход, зависят изключително от това на какво ще заложи отбора на ЦСА.
Вариантите са само два. Първият и според мен по-хазартен е да се хвърлят да решават всичко още сега с победа. Вторият е да поемат протегната от гостите ръка и да се съгласят на равенството. Публиката, изкупила вече всички билети за мача, ще иска първия сценарий. Но според мен той може да доведе точно до това, което се случи на отбора на Уелс миналата вечер.
Вярно е, че отбора на ЦСА ще има право на поправка в гостуване на вече демотивиран опонент. Но някак по-сейф е да можеш в последния си мач да разчиташ и на равенство, освен само на победа.
Тази ми прогноза може да бъде пробита само, ако ЦСА изберат първия вариант. Разчитам на разума и прагматизма в клуба, защото едва ли в близките години ще имат пред себе си такъв невероятен шанс.
Аваи също ще ги устрои точката, а своите задачи ще решат в последното си домакинство.
Резултат 0-0 или 1-1 заради публиката се постига с предпазлива игра. Под 2.5 покрива и двата резултата. Реалния ми залог е "Х2 + Под 3.5 гола", но там рискувам 5% от банката си. А тук говорим за виртуална игра с прогнози.
Лек и усмихнат ден ВИ желая.
Последвай ни