Царско Село - Слави...
 
Notifications
Clear all

Царско Село - Славия (08.06, 20:30)

 

DedoTroll
(@julymorning)
Бог на Прогнозите
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2102
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 2.90

Турнир: България, Ефбет Лига

Анализ: Целта пред отбора на Царете е да не е на последните 3 места. По този начин ще избягнат плей-офи срещу Черно Море и Ботев Пловдив. За тази цел водят борба с Ботев Враца, над които обаче имат предимство в директните двубои, тоест при победа днес гостуването във Враца е протоколно.

Отборът на Славия дори и при 2 загуби не може да загуби своето място в топ 6. Дали ще е 5-ти или 6-ти няма никакво значение. Пред Славия никога не е стоял на дневен ред участие в Евро турнири. Не предстои и сега, а последното такова участие бе отчетено от Г-н Венцислав Стефанов като абсолютно излишен разход на средства.

Макар Славия в момента да е единственият отбор, който може да е конкуренция на Лудогорец, считам че прагматизмът ще надделее както винаги и Славия ще загуби този мач. След мача Г-н Стефанов ще обяви сърце раздирателно пред всички медии как съдиите са се подиграли с труда на момчетата.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Цитирай
Valeo1988
(@valeo1988)
Сериозен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 32
 

Славия има секретарка, две счетоводителки, аз и Веско.И др са треньори и футболисти.Ние нямаме международен отдел , нямаме и вътрешно търговски.Нямаме рекламен отдел вс неща си ги правим ние.Може би ако имам някой да ми дава 4-5милион

а, пак няма да направя тия излишни..А да назнача един СУЯК там да ми се разхожда и да ми търси рекламодатели и накрая на годината той взимал 50хил лева заплата, а допринесъл за 2000лв реклами, защо са ми такива..т'ва дет ти казах за пръча същото..🤣🤣🤣                  Вие ли не знаете" "Виж как ме питат за Галин Иванав".Вие знаете колко маймуни има в Африка".Това към журнаристите.                           Всичко черно на бЕло.Има интернет, минтернет, има Нап, как беше другото ной-мой.И аз искам да имам Меси, Неймар, Кавани, ама нЕма братче.


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози