Прогноза: 1
- Коефициент: 2,20
- Европейско Първенство гр. D
- Анализ: Очаква се епична битка днес между тези тимове тъй като победата води до продължаване напред а равенството или загубата показва пътя към дома.Лично аз очаквам победа днес за "ватрените",които определено са големи длъжници с оглед на класните единици които притежават.Тези силни и класни играчи обаче според мен тази вечер ще ги спасят в крайна сметка,тъй като поне според мен Хърватска изигра два слаби мача в групата и логично е без успех.Предимството им по мое мнение срещу бойкият тим на Шотландия,който едва ли има какво да покаже повече от до тук сътвореното се крие именно в по-големите индивидуалности в тима на Хърватска и все някой днес в лицето на Модрич,Перишич и сие може да имат ден и да решат мача в тяхна полза,тъй като е видно,поне от срещите до тук,че отборно нещо нещата не вървят както би следвало класата на самите играчи.
Шотладците както споменах едва ли ще могат да надскочат себе си тъй като те показват своите възможности до тук.Не знам до колко бойкостта ще им помогне в този мач,тъй като те ще имат по-сложна задача и то не само да не загубят а трябва да градят и да търсят успех ако искат да продължат.Открият ли се повече обаче според мен това ще е в голям плюс за техните опоненти,тъй като по-класния тим на хърватите ще бъде улеснен при възможността да контаатакува в по-открити пространства в подстъпите на вратата на Шотландия.Според мен островитяните ще подходят по-дефанзивно и ще изчакват своите моменти,защото пак казвам при открита игра ще улеснят "шахматистите".
Кой как ще подходи към срещата като тактика предстои да видим,но в крайна сметка моите очаквания са вече Хърватска да направи в този важен момент силен мач за разлика от изиграните два до тук което сочи логиката вследствие на силните единици които притежава този тим,защото именно във важните срещи класата на един тим изпъква най-силно била тя отборна или индивидуална.
Успех!