Хърватия - Шотланди...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Хърватия - Шотландия (22.06.2021г; 22:00ч)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
420 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 482
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 3,00

Първенство: "Евро" 2020

Анализ:

   Преди всички искам да кажа, че никога не съм харесват Шотландия. Никога не съм виждал футбол в този отбор. Съвсем друго видях в първите им два мача. Срещу Чехия владееха повече топката (56:44%) и отправиха много повече удари (19:10), но загубиха с 0:2. Срещу Англия смятам, че играха още по-силно и въпреки, че владееха по-малко топката (40:60%), пак отправиха повече удари (11:9). Този път само 0:0. Додох си сметка, че всъщност Шотландия вече е проекция на Англия, но със запазен автентичен дух. Това виждам. Вече почти всичките им играчи играят във Висша лига и качеството им е много по-добро. Но духът им си остава онзи шотландски, защото не са допуснали натурализиране. Нещо, с което Англия отдавна не може да се похвали, дори трябва да се срамува. Дори за една Финландия вече играе Глен Камара, за Норвегия Елионуси, за Русия Фернадеш и т.н. И то се видя как англичаните играят малко като по задължение, а шотландците със сърцето си. Е как ще играят според вас след такъв мач, след такъв резултат и след като имат такава възможност да прескочат... в Глазгоу!

   Ясно си спомням как игра Хърватия преди три лета в Русия. Напълно заслужени сребърни медали. Но вече не е онзи отбор. Само няколко човека останаха от него и вече си личи, че изнемогват. Е, загубиха само с гол от Англия. Е, раве с Чехия. Ето че и резултатите не са същите. Младите имат качество, но все още им трябва време. Трудно отбор от такава черга сменя поколенията и стига до пореден форум, но те успяха. И мисля, че това е максимумът им. Още след загубата от Англия премина една мисъл в главата ми. Или може би шесто чувство. Вицесветовният шампион да отпадне още в групите. Мислейки за този мач установих, че в мен е залегнало наблюдението, че отбор стигнал до финал на световно доста често се проваля още в групите на идното Евро или световно. И последният пример е прекалено виден. Германия спечели световното в Бразилия 2014г, но не премина групите в Русия на фона на застаряващият си състав. И то в каква група! Мисля, че при смяната на поколението на ветрените е много подходяща тази участ. Днес те няма да бият.

   Двойният шанс чрез ААХ е 1,625К, което не е зле, но аз ще рискувам. И двата отбора в един момент ще се открият, защото равният не устройва никой, а много ми хареса какво направи Шотландия в разредената защита на Англия. Освен това заслужават вече да вкарат гол. Атмосферата ще е магическа. Все пак се играе в Глазгоу. Златко Далич вече се оплака от факта, че те са гости навсякъде и търпят редица ограничения поради Ковид мерките като пътуващ отбор, а това пречи на кондицията им. Младите хърватски момчета имат голямо бъдеще, но не на това "Евро" 2020.

   В подобрени е 3,02К. Ако някой желае може да си добави и поне два картона, защото на такъв мач му отива. Става 3,30К, но смятам, че вече не е красиво. 

 

   P.S. Внимавайте! Не всичко, което е с пола е жена!

   Пожелавам си успех!!

   😉


   
Nikola Berti реагира
Цитирай