Хорхе Вилстерман - ...
 

Хорхе Вилстерман - Сан Хосе Оруро (четвъртък, 16 май, 2019 03:30)  

 

mitko_winner
(@mitko_winner)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 156
15/05/2019 8:14 pm  

Прогноза: 2

Коефициент: 5,00

Боливия - Примера Дивисион (2019 - Апертура)

Анализ: В този мач от Боливия виждам известна перспектива да се търси големия коефициент т.е 2-ка за Сан Хосе.Двата отбора са съседи в класирането,като домакините са 5-ти с 3 точки повече от своя опонент,който е 6-ти.Искам да кажа,че  не съм много в час в този регион,но мача ми се стори интригуващ поради една единствена причина,която ме накара да взема това решение а именно на непостоянството в игрите на двата съперника дотук.

Хорхе Вилстерман са с общ баланс 12-3-8 и баланс като домакини 6-1-4,което показва много добре две неща:първо домакините почти не правят ремита,поради което мача ако ще има друг различен изход от домакинска победа,то определено това би било победа за гостите и второ,че като домакин този баланс е много скромен за да ме кара да играя за тях,напротив такъв баланс подстрекава точно на обратното а именно да се търси загуба.Равносметката е проста: за 6 победи от 11 кръга  и нова такава коеф, за 1-ца е 1,54 а за 4 победи на гостите от 11 мача.коеф,за двойка е 5,00.При такъв слаб домакински баланс няма как да ме накара някой да играя тоя мач 1-ца,ако ще мача да е свършил вече и Хорхе да са победили.Това последното е разбира се в сферата на шегата.

Сан Хосе Оруро пък имат общ баланс 11-6-6,което показва веднага 2 загуби по-малко от своя домакин а баланса като гости е 4-2-5.Тук се забелязва,че Сан Хосе при своите визити не са никак за подценяване тъй като имат почти паритет на загуби и победи,което не е за пренебрегване.Това най-добре го усетиха гранда Боливар,които пиха една студена вода срещу Сан Хосе у дома губейки с 2-3.Това за мен е показателен факт,че Сан Хосе имат ресурси като гости да изненадат кой ли не тим в Апертура.

Макар Хорхе Вилстерман да имат превест над този съперник у дома 4-0-1,в този мач конкретно с оглед на представянето на двата отбора до тук в Апертура предпоставките за изненада са налице,ако може да се говори за изненада при победа за Сан Хосе.

Май,пак се поувлякох пак в коментара си и в заключение пак ще кажа че не познавам първенството и отборите в детайли кой знае колко добре,но понякога това помага отколкото да вреди.Тук в мача аз лично смятам,че е много примамливо да се търси 2-ка,поради по-горе изтъкнатите причини на този много добър коефициент.Успех!

 

Публикацията бе редактирана преди 3 месеца 3 пъти от mitko_winner

Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация