Хонвед - Мезьокьове...
 
Notifications
Clear all

Хонвед - Мезьокьовешд (03.06. 21:00)

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 794
Автор на темата  

Прогноза:   1 и под 2,5 гола

коефициент   5.50

Купа на Унгария - Финал

 

Тука букмейкърите отдават предимство на Мезьокьовешд. Които са 3 места напред в класирането на унгарското първенство пред опонента си. Можеби и това ги прави фаворит за букитата. Но разликата е само 8 точки между двата отбора. В никакъв случай тя не е толкова голямя, особено като се има предвид, че това е финал. 

Мезьокьовешд са 3-ти в Унгария и са с реални шансове за медали и евротурнири. За купата направиха доста интересни мачове, в които паднаха и доста голове. Като тима отстрани последователно Капошвар, Пушкаш Академия и последно МОЛ Фехервар.

Хонвед са шести и шансовете им за Европа не са голями. Така че купата им в този момент е главната им цел и осмисляща сезона им. За купата през 2020 отстраниха последователно Халдаш, Пакш и МТК. Във всичките тизи 6 мача Хонвен допусна само 1 гол, на Халдаш.

Символичните гости играят малко по агресивно, а Хонвенд доста затворено. В такива случаи съм забелязал, че по често превес взима защитата. А и това е финал, който е на неутрален терен. Неутрален, но все пак с предимство за Хонвенд. Защото финала ще се играе на "Пушкаш арена" в Будапеща. Не изключвам и равенството. Тук за играта играя за Хонвенд. Иначе основния ми залог е 1Х + под 2,5 гола на @ 2.30 коефициент.

Публикацията бе редактирана преди 2 години 2 пъти от red6devil

Харесано от: Nikola Berti и PFC
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози