Хокоро - Алианса Са...
 

[ПЕЧЕЛИ] Хокоро - Алианса Сан Салвадор (15 август, 01:00)  

 

mitko_winner
(@mitko_winner)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 10 месеца
Статии: 167
14.08.2019 20:51  

Прогноза: 2

Коефициент: 1,75

Ел Салвадор - Примера Дивизион (2019 - Апертура)

Анализ: Гранда Алианса Сан Салвадор въпреки,че са изминали 3 кръга от Апертура 2019г. ще излезе срещу Хокоро за своето първо гостуване от началото на Апертура.Иначе съвсем в реда на нещата гостите нямат загуба от началото на сезона (2-1-0) и сега ще запишат най-вероятно нова победа и 3 точки към своя актив и атака на първо място,за което по принцип са абонирани.

Домакините от Хокоро определено са от друг левъл така да се каже и не са от ранга на своя опонент определено и не е случаен факта с оглед разликата в класите на двата съперника,че Хокоро досега имат само едно равенство като активи срещу Алианса.От общо 4-те мача помежду им баланса е (0-1-3) в полза за Алианса.

Хокоро  от началото на Апертура 2019 имат изиграно само едно домакинство спечелено срещу тима на Санта Текла с 2-1,което определено може да се счита за ценна победа тъй като в този мач по-скоро се очакваше победа за гостите.

Определено смятам,че безспорния фаворит в това съперничество е тима на Алианса и коефициента за тяхна победа е доста приемлив,така че предложението ми за този двубой е победа за Алианса Сан Салвадор.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 4 месеца от mitko_winner
Публикацията бе редактирана преди 4 месеца от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!