Хибърниън - Рейнджъ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Хибърниън - Рейнджърс (19.12, 21:45)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
538 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 834
Автор на темата  

Прогоноза: 1Х + над 1,5 гола за домакина + ГГ + над 0,5 гола ПП

коефициент   4.51    с едномачова комбинация

Шотландия, Премиършип

Малко инфо относно тренерите. На Хибърниън е Нийл Ленън, а на гостите Стивън Джерард. Две емблематични фигури. 

Нийл Ленън с доста по-голям опит и е горял в повече битки в Шотландия. Четири години изкара в Селтик, кръвния враг на Рейнджърс. След което отива в Болтън и през 2016 поема Хибс. О както е на кормилато има 4ри мача с Рейнджърс. Загуби само в един и винаги стават зрелищни мачове. Освен това има и още няколко дербита с Рейнджърс, като предводител на Селтик.

Джерард пое Рейнджърс тази година през юни и това ще му е първото дерби. Преди това е тренер в юнушките на Ливърпул.

Хибърниън са много корав съперни и много силен домакин. Имат само 3 загуби в последните 25 домакинства. Едното в интерес на истината е от рейнджърите. В шест от осемте мача като домакин вкараха поне 2 гола. В това число победиха Килмарнък с 3:2 и в последното домакинство победи бившия си тим Селтик с 2:0. Убеден съм че Ленън ще надъха отбора си да натрие муцуните и на сините.

Рейнджърс отпадна от ЛЕ и наистина ще натиска за титла след голямо прекъсване. Гледах ги в два мача, не ми направиха никакво впечатление. Много желание и хъс, ма само я ръчкат тая топка. Много ми е симпатичен Джерард, но не става само с ядене, трябва и ...... пиене 😀 . Навън имат само една победа от първите 9 отбора. И са по изморения тим, щото игра по сгъстен цикъл, първенство и ЛЕ. 

Очаквам отново да си направят зрелищен мач с голове.

Nikola Berti реагира
Цитирай