Хебър - Септември (...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Хебър - Септември (18.07.2022г; 18:30ч)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
242 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 488
Автор на темата  

Прогноза: Х2

Коефициент: 1,53

Първенство: България - А група

Анализ:

   Хебър е новак в елита ни. Толкова отдавна не са били част от него, че на практика можем да кажем, че са дебютант. Започнаха с победа в Коматево, но там нещата не са толкова розови. Лятото беше изпъстрено със скандали. Напусна българският представител в ръководството и останаха само чужденците. За селекцията през цялото време се твърдеше, че закъснява и така си беше. Целта беше прозрачна - проект като в Царско село с много чужденци. По това направление бяха скандалите и затова чак след напускането на нашия се стигна до привличането на някакви чужди палячовци. В крайна сметка нещо се случи, но нещата са далеч от завършен вид. За мен това е един от трите най-слаби отбора този сезон.

   Септември е другият новак. Започнаха с о:з в Разград. Няма драма. Просто не е резултат, по който можем да съдим. При тях нещата са последовалтелни в сравненеи с днешният противник. Собственикът е ясен. Отборът е изграден. Само се добавиха по-класни играчи. И там пари има. В момента не съм убеден в кой от двата тима са повече.

   Прогнозата ми е базирана на това, че парите са си пари, но лятото премина по-гладко при гостите и днес е по-вероятно да запишат първи точки за сезона, отколкото домакините да са с равен брой точки на върха с Лудогорец.

 

   P.S. В следващите мачове от родният шампионат ще се постарая да направя по-конкретни разяснения за родните ни клубове.

 

   Пожелавам си успех!!


   
Цитирай