Хаукар-Магни Гренив...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Хаукар-Магни Гренивик (05.06.17:00)

 

mg80pld
(@mg80pld)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1019
Автор на темата  

Прогноза: над 2,5 гола

Коефициент: 1.33

Първенство: Исландия, Дивизия 2

Анализ:

Играта и на двата отбора през настоящият сезон до този момент е повече от непостоянна, но за сметка на това изключително резултатна, което едва ли е изненада за долните нива на футбола в Исландия.

Домакините се намират над опасната зона с актив от четири спечелени точки след изиграните четири срещи досега с изненадваща загуба на старта у дома срещу Рейнир след което последва лек подем и в последният двубой всичко си дойде по старо му, а за резултатността няма какво да се говори с три срещи с над 2,5 гола или средно по пет попадения.

Гостите имат същият точков актив и се намират точно пред съперника си заради головата си разлика с едно допуснато попадение по-малко и също изключително резултатна игра с пълен актив от двубои с над 2,5 гола, четири или средно по 4,8 попадения на двубой, което е нещо нормално.

За мен като знак в тази среща всичко може да стане, но с невероятната резултатност на съперниците в първенството и директните двубои определено залагам на над 2,5 гола и задача едва ли ще е трудна с отворената игра и грешките в отбрана.


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози