Ханой ФК - Сайгон Ф...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

Ханой ФК - Сайгон ФК (30.06, 15:15)  

 

mitko_winner
(@mitko_winner)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 305
30.06.2020 10:38  

Прогноза: Х

Коефициент: 4,20

Виетнам - В.Лига 1 (2020)

Анализ: Наравно с очакваната от мнозина 1-ца според мен като шансове да излезе е не по-малък доста по-апетитния Х като краен изход.Ще бъда максимално кратък в тази обосновка,в която и така или иначе едва ли има толкова какво да се философства.Сезона е в своето начало.Изминали са 6 кръга от него и това което можем да кажем,като факти за двата съперника е следното:

Домакините поне мен хич не ме впечатляват до момента със своето представяне (3-1-2) за да им се доверя и то на толкова ниска ставка.

Гостите от Хошимин все още нямат загуба (2-4-0) и обезателно трябва да отбележим,че тима играе по-силно навън отколкото у дома (2-1-0).Защитата им показва завидна зрялост след изиграването на 6-те кръга от началото на сезона,допускайки едва 3 попадения.

Сайгон няма победа в последните 6 визити на този стадион,но пък половината от тях не ги е загубил (0-3-3).

Равносметката в крайна сметка ме води до следния извод:

На книга поне по-класния тим на домакините,но не покриващ засега очакванията с колебанията си в играта от началото на сезона,ще срещне един много сериозен съперник със много добре построени линии и максимално ефективна игра,което ги прави засега и единствения тим без загуба в лигата до тук.Ако не излязат от рамките на показаното до тук определено Х-са е най-добрата опция за този мач.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 2 седмици от mitko_winner
Публикацията бе редактирана преди 2 седмици 2 пъти от TZ

Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!