Хайфонг - Хошимин С...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Хайфонг - Хошимин Сити (03.07.2019 13:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
505 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1837
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 3,25

Виетнам-купа

Анализ: Според мен не трябва да прибързваме с решението си за този мач твърде лесно и с прогноза за победа за лидера в местното първенство тим на Хошимин Сити в този 1/4 финален мач за купата на страната.На пръв поглед мача би трябвало да бъде спечелен от гостите,но...

Има някои обстоятелства за мен,които ме карат да потърся точно обратната развръзка на този мач.Според мен е добре да се търси тук победа за домакините от Хайфонг,нищо че в първенството се представят напоследък доста слабо и към този момент са едва 12-ти.

Видя се,че лидерът Хошимин както се казва с клизма мина 1/8 финалите след дузпи а и сякаш тима използва инерцията от представянето си в местното първенство,но едва ли основен приоритет ще спечелване на купата.Е разбира се едва ли ще отпаднат сами,но не смятам,че са и основен фаворит за нейното спечелване.

Главният фактор,който не мога да пренебрегна с лека ръка е смазващото превъзходство на Хайфонг у дома над Хошимин досега (7-0-1) и дори двата отбора да са в различни позиции и представяне,то тази създала се зависимост не бива да се отхвърля лесно.Явно е че Хайфонг определено е ролята на черната котка за Хошимин от доста години насам,така че защо да вървим срещу течението.Има ясно изразена закономерност и смятам да я следвам още повече в този мач за купата.Прогноза 1!

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 6 години от mitko_winner

Nikola Berti реагира
Цитирай