Прогноза: 2 & Гол/Гол. Коеф. 3.60. Индия-Супер лига.
Преписах и днес един мач.Този път от Индииските комарджии.Само 15 ми ути му отделих да гледам стата.Стана ми ясно,че тук ще има някакво тото и подобен залог е рисков.Но без риск няма и добър коефициент.Това е единствения мач от лигата днес.На всичко отгоре,двама от собствениците на Мумбай са актьори,а третия счетоводител.Да видим дали ще влязат в роля и направили точни сметки да спечелят трите точки.
Домакините са години наред от слабаците,но в лигата няма изпадащи.1-2-10 им е стата и последно място.Двата им равни са неотдавна срещу първия и втория в класирането,което е притиснително за прогнозата ми.Вкарали са поне гол в 10 от 13 мача до сега.Последните шест са им гол/гол.
Мумбай са създадени преди шест години,както и повечето клубове.Един от топ-отборите са.Ставали са и шампиони.Сега са пети,но в отлична позиция за атака на челните места,дори и за титлата.Представят се по-добре като гости където имат само една загуба в седем мача.
Първата среща по-между им е 2:1 за Мумбай.
Очаквам и сега Актьорите и счетоводителя да си свършат работа,което ще им увеличи шансовете за титлата.