Коефициенти от САЙТА на BET365
Прогноза: Х
Коефициент: 3,50
Англия – Чемпиъншип – Плейофи (2019 – 2020)
Анализ: Съвсем нормално по-класния като цяло тим на Фулъм от този на Кардиф,взе една почти непреодолима за съперника преднина от 2 чисти гола преди реванша и Фулъм е големия фаворит за финала а и не само.Както съм споменавал и в други прогнози за мен това е главния фаворит,за спечелване на плейофите и влизане в елита.Сега въпроса е дали ще дублират победата си срещу Кардиф,както много голям процент от предвиждащите очакват.Напълно вероятно,макар определено да не е задължително.Кардиф едва ли се е предал и евентуален техен първи гол в мача ще направи определено реванша интересен.Главното е че гостите няма какво да губят повече и трябва да тръгнат напред още от първия съдийски сигнал.Лично аз очаквам лондончани да не рискуват излишно и да изиграят мача по-скоро умно и тактически правилно от колкото да търсят отново твърдо успеха.Резултата от първата среща им дава редица предимства освен класата,която е на тяхна страна и едва ли ще изтърват питомното в тази среща.Лично аз очаквам един по-агресивно настроен във футболно отношение тим на Кардиф в този реванш срещу Фулъм,който по-скоро ще гледа да се възползва максимално от постигнатото във Кардиф и не на всяка цена ще търси успеха в този реванш.Едва ли е най-правилното да се замесят в един много двуостър мач със своя пристиснат до стената опонент,където може да се случи всичко.Както се казва целта оправдават средствата.Очаквам равенство на реванша в Лондон и Фулъм да продължи по пътя на заветната цел а именно класиране в елита на английския клубен футбол.Успех!