Франция жени-Норвег...
 

Франция жени-Норвегия жени,(12.06-22:00 часа.)  

 

mitko820
(@mitko820)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 373
12/06/2019 4:04 pm  

Прогноза-над 3.5 гола.

Коефицент-2.80.

Турнир-Световно първенство,жени.

Анализ:Франция почна с победа над Южна Корея с 4:0 в първия си мач от групата.През тази година изиграха седем приятелски срещи в който записаха шест победи и една загуба като само при загубата от Германия не успяха да вкарат гол иначе в другите срещи вкарваха поне по два гола.

Норвегия също почна със победа световното първенство и на старта победиха Нигерия с 3:0.Преди световното изиграха три приятелски срещи в който записаха две победи и една загуба.

Последно двата отбора се срещнаха помежду си преди две година и срещата между тях завърши с равенство 1:1.

Основния фаворит в тази група е Франция който едва ли ще имат проблеми да спечелят първото място в групата.Норвегия ще се борят поне за второ място в групата.Победителя от тази среща ще си гарантира почти сигурно първото място в групата и този двубой е дербито в групата.Франция се представя добре и не допускат изненади и тук би трябвало да нямат проблеми да спечелят среща и очаквам да вкарат поне 3-4 гола.Норвегия най вероятно ще се опитат да изненадат съперника си,но едва ли ще вземат нещо от тази среща и затова очаквам поне да вкарат някой гол и да не допуснат голяма загуба за да запазят шансове поне за второ място.


Харесано от: kokkoo
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация