Франция - Германия ...
 
Notifications
Clear all

Франция - Германия (15.06.2021г; 22:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 347
Автор на темата  

Прогноза: 1 хенди кап

Коефициент: 5,50

Първенство: "Евро" 2020

Анализ:

   Дойде време и за "най-европейският" мач. В Сърцето на Европейският съюз са Германия и Франция. Именно тези две държави трябва да ни подскажат на къде върви Европа. Да погледнем съставите. Това може би ще ни помогне.

   Франция: Без да съм по какъвто и да е начин расист, предполагам, че натуралните французи не са черни, нито мулати. Прочитам 26-те избраници на Дидие Дешан за форума и откривам едва девет бели човеци без да уточнявам от кои държави са - Уго Лорис, Лука Динь, Лео Дюбоа, Лука Ернандез, Клеман Ленгле, Бенжамен Павар, Адриен Рабио, Оливие Жиру, Антоан Гризман. 9 от 26?! Няма и 35% бели. Не уточняваме колко са кокошки тези 35% и на колко бабите им са някъде от латинска Америка.

   Германия: Без да съм по какъвто и да е начин расист, предполагам, че натуралните немци не са черни, нито мулати. Чичо Адолф така казваше. Прочитам 26-те избраници на Йоаким Льов за форума и откривам 20 бели човеци. Тук е по-добре (77%).

   И сега конкретно за срещата. Или ще направят някакъв тактически, скучен мач в 0:0 или един гол за някой, или ще направят зрелище, каквото си могат. Понеже ми се гледа второто ще заложа за него. Но на кой? Поглеждам с какво разполагат отборите отпред. Франция - Бензема, Гризман, Мбапе с резерви Бен Йедер, Коман, Тюрам, Дембеле. Германия - Вернер, Фоланд, Мюлер, Гнабри, Сане, Хаверц. Тук както искате си ги подредете титулярите и резервите на немците. Предпочитам да инвестирам за буквално световният шампион притежавайки над 65% хора от цял свят в отбора си.

   Оп, мачът бил в Мюнхен! Хендикап тогава!

 

   P.S. Ако днес не изскочи кокошка с два гола, черният лебед Лукаку ми се види фавориш за голмайстор.

   

   Пожелавам си успех!!

   😉


Харесано от: ivan_tsochev и Baiko
Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 347
Автор на темата  

Дирек при 1:0. Претенции за дузпа, за мен основатени. Два отменени гола заради половин крачка засада. При подобен К трябва и малко късмет. Който си е сложил парите на титла за нацистите да сипва по-студеничко. За мен кокошките се превръщат в основният фаворит. Палава атака, здрава защита, кинжална контраатака. Разминат ли Финландия не виждам кой ще ги спре.


КоментарЦитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 347
Автор на темата  

Освен Дешан. 

Победата за Франция беше лесната прогноза днес, но аз реших да натисна. Смятам, че си заслужава да се търси хендикап при подобни дербита, когато ти мирише кой ще спечели. Но в крайна сметка е важен финансовият бананс. И както казва един играч тук: "Рискува хазартният, печели печелившият". Или нещо подобно беше.


Харесано от: ivan_tsochev и Baiko
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози