Франция – България ...
 
Notifications
Clear all

Франция – България (извън играта)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 347
Автор на темата  

Прогноза: Франция печели след изоставане; Над 3,5 гола общо; Под 2,5 картона

Коефициент: 23,00

Първенство: Приятелска среща

Анализ:

     Броени дни преди началото на еврото за Франция предстои последна проверка. На 15.06 стартират срещу Германия. До тук изиграха една контрола срещу Уелс спечелена с 3:0 и пропусната дузпа. Не съм гледал мача, но виждам статистиката: 70% владеене, 23 удъра, 12 точни. Уелс е много корав отбор в защита, коментирал съм ги вече в предишни прогнози. Освен това са играли с човек по-малко от 26‘, което значи че съвсем са се затворили. В този мач Франция са си упражнили атаката за победа на нула. Вчера немците победиха Латвия със 7:1 и дадоха достатъчно ясен сигнал. Ако Франция трябва да отговори няма да има абсолютно никакви проблеми да го направи не по-лошо. Смятам, че днес случаят е малко по-различен. В пресконференцията вчера Дидие Дешан заяви:

 

“Мачът с България ще завърши втората част от подготовката ни преди този с Германия на 15 юни. Това е отбор, който се развива по време на мачовете и често играе с трима или петима в защита, с което вероятно ще се сблъскаме и срещу Германия. Именно за това този мач е добър. И тренировките, и мачовете са важни, защото те поставят в различни ситуации, но все пак истината е в сблъсъците. Това не е просто среща, в която да видим повечето играчи на терена, макар че вероятно ще има доста смени. Може да стане нещо непредвидено, а понякога е добре да попаднеш в трудна ситуация, защото това ти дава възможност да помислиш как да постъпиш и да промениш нещата. Винаги има какво да подобряваме в техническо отношение, в движението по терена, както и в покриването на зоните в защита. Уелс не успя да ни затрудни особено в миналия сблъсък.“

   

     Какво чета между редовете? Подготовката е изцяло върху мачът с Германия.  Иска се друго упражние от голово мачкане на противника (това си го могат), а именно водещ противник и дълбоко затворен, отбор на който няма да му трябва да бележи гол, а само да го брани. Иначе има опасност да ни вкарат рано. Тя нашата няма да се промени, но настройката на кокошките ще е друга тогава, а „истината е в сблъсъците“, не просто „момчета представете си, че падаме с два гола и бийте с три“. И понеже наистина сме слаби, а ни се размина и в Словакия, и в Русия, смятам че днес ни се полага вече загуба с поне два гола. Това ще бъде чудесна възможност за Дешан да види някои резерви как биха се държали при нуждата от обрат срещу Германия. Нали затова е проверка!!

            Освен това смятам, че неофициално нашите са предупредени да внимават как влизат три дни преди форума и добавям под 2,5 картона.

           

            P.S.  Знам, че не може за играта да ги комбинирам така, но искам така да остане, защото на това съм заложил реално с 10лв. Коефициента е поносим! Пък на живо ако не мога да избия 10лв спирам да прогнозирам.

 

            Пожелавам си успех!!

            😉

Публикацията бе редактирана преди 1 година от TZ

Харесано от: Baiko и Nikola Berti
Цитирай
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът
Регистриран: преди 7 години
Статии: 223
 

The Emperor, приветствам сериозното и коректното ти отношение към играта и виждам, че си напълно наясно с идеята и. Ясно ти е също, както сам си отбелязал, че с този залог прогнозата няма да бъде приета за играта.

Според мен оптимален вариант е в прогнозите ти за играта да предлагаш залог, който покрива правилата, а в анализа да посочваш какво е реалното ти предложение за прогноза. Това, разбира се, е моето непоискано мнение, с което може да не се съобразиш.

Тази публикация бе редактирана преди 1 година от TZ

Харесано от: Nikola Berti
КоментарЦитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 347
Автор на темата  

@tz, първо благодаря за оценката. Преди правех така и вероятно за напред също ще продъжа, но за тази прогноза исках да остане така.


Харесано от: TZ
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози