Фоджа- Перуджа-06 0...

Сподели:
Notifications
Clear all

Фоджа- Перуджа-06 05 19 22:00

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
681 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
Автор на темата  

Прогноза 12+над 1.5 гола с Едномачова комбинация

Коефициент  1.71

Турнир Италия серия Б

Анализ  За този мач според мен,единственото сигурно нещо е,че няма да завърши с равенство.Остават по два мача и на двата отбора.Ситуацията в класирането е такава,че домакините с две победи си гарантират минимум плей-аутни мачове,а гостите с две победи си гарантират плей-офно място.Равенството не устройва никого.разбира се да се определи кой ще постигне своите цели е в сверата на гадаенето,а когато става въпрос за собствените ни пари,това е напълно ненужно.премахваме знака за равенство и играем двоен знак за победител в мача на нисък,но стойностен коефициент.Компонентата касаеща броя голове в мача е по-рисковата част на залога.За да има победител е ясно,че трябва да има гол,проблема е трудноста да предвидим,колко ще са тези голове.Реално има само два сценария за самия мач.единия,който е по-желан от нас,но който е и по-малко вероятен е двата отбора да се хвърлят и да падне ранен гол.това обаче едва ли ще се случи.по вероятно е поради огромния залог и двата отбора да подходят крайно предпазливо и да предприемат рискове,едва след 60-та минута на мача.При тези обстоятелства гол ще падне,но дали ще има време за друг е трудно да се прецени.аз все пак ще рискувам с идеята за поне 2 гола в тази среща.реалния ми залог е 2-ка за отбора гост,играна още вчера на чудесен коефициент.днес вече е паднала и има много по малко стойност.За целите на играта,поради нейния характер избирам друг вид залог.

Nikola Berti реагира
Цитирай