Форум

Флуминензе – Атлети…

Сподели:

Коефициенти от САЙТА на BET365

[ПЕЧЕЛИ] Флуминензе – Атлетико Гояниензе (03.09,01:15)

1 Статии
1 Типстър
3 Реакции
423 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 1439
Автор на темата  

Прогноза: Атлетико Гояниензе (+1) Хендикап 

Коефициент: 2,00

Турнир: Бразилия – Серия А

Анализ: На Ещадио Маракана в Рио де Жанейро, Флуминензе приемат Атлетико GO в мач от 7-ми кръг на елита.

Флу е във форма. Флу е с 4-ри победи в последните си 5 мача’ След 6 кръга Флу е с 10 точки и заемат място в Топ 4.

Атлетико GO пък са с 4-ри поредни загуби и заемат последното 20-то място в класирането.

Дотук всичко е в полза на отборът домакин и остава само да му драснем една единичка.

Така де, ама това е един от Топ 5 залозите в България и един от Топ 5 залозите в Света, а пък моите стари ментори са ме учили да не залагам на масов bet с коефициент по голям от 1,40 и да гледам фаворита дали наистина е чак такъв изявен фаворит и може ли този фаворит да направи запомняща се серия от победи ,като във случая.

Ами Флуминензе нито е някакъв отбор страшилище, нито пък е слаган от специалистите за тим ,който може да се бори за титлата. Отделно от това при конкуренцията на Интернасионал, Сао Пауло и Атлетико Минейро, Гремио плюс Фламенго и Палмейрас просто нямат шанс за Топ 6.

Прибавих  Палмейрас и Фламенго ,защото те си остават отборите ,които са фаворити за титлата,въпреки временните си колебания. Въпрос на време е да загърбят проблемите.

При това този отбор си е доста непостоянен по традиция и определено очаквам спад в представянето им, което може да започне още от този двубой. Реално разликата между двата отбора е само 6 точки, а Флу не ми вдъхва доверие за умопомрачителна серия от победи. 

Смятам,че Атлетико Гояниензе няма да загуби този мач и ще изненадат неприятно своите домакини, които дори не могат да разчитат и на препълнения Ещадио Маракана.

Тук ще играя против масовия залог.

Атлетико Гояниензе (+1) Хендикап……….. 😎 

nikolai 622, Deadpool и PFC реагираха
Цитирай