Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 2 // Коефициент: 5,00 // Турнир: Бразилия - Серия А.
Анализ: Среща от 34 кръг на елита в Бразилия. Фламенго бе един от фаворитите за спечелване на титлата заедно с Интернасионал и Палмейрас в Серия А ,но поизпуснаха парата и вече са на 10 точки от лидера Палмейрас. Съмнява ме,че вече изобщо не си правят излишни илюзии за първото място,а ще се задоволят с място в четворката.За този мач Жуан е контузен,а наказание за картони изтърпяват Рене,Лукас Пакета и Уилям Арао.Мигел Траухо е с отбора на Перу,а под въпрос са Диего и Алвеш.Иначе Фламенго няма загуба от 5 домакинства.Сантош са колебливи цял сезон и целта на отбора ще е място в шестицата за да могат да играят квалификации за Копа Либертадорес. Сантош са с 2 поредни загуби,а реално те не са отбор който допуска 2 ,а какво остава пък 3 поредни поражения.Карлос Санчез и Брайан Руиз са с националните си отбори,но Виктор Фераз се завръща в защитата и Питука в халфовата линия което ще заздрави отбора.Смятам тук (въпреки,че не ми е в стила на игра да търся високи коефициенти) да потърся победа за гостуващия тим,защото имам известни съмнения относно мотивацията на Фламенго,заради някои липси в отбора и заради това,че в последните 4 мача между тях Сантош е излязъл победител в 3 сблъсъка,като не изключвам напълно и равенството в тази среща.Ако можех щях да го изиграя - 2 (DNB) ,но този залог не се приема по правилата на играта.Късмета обича смелите и затова забивам директна победа за отбора на Сантош. 😎
Последвай ни