ФК Йонава-Паневезис...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] ФК Йонава-Паневезис (22.06.18:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
250 Тренд
mg80pld
(@mg80pld)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1321
Автор на темата  

Прогноза: (Първо-Полувреме) Паневезис

Коефициент: 1,36

Първенство: Литва, А Лига

Анализ:

Боксовата круша в елита на Литва и сигурен изпадащ за мен в лицето на отбора на ФК Йонава има непосилна задача в тази среща срещу отбора на Паневезис.

След изиграните до този момент 15 срещи играта на домакините е изключително посредстеена с последна позиция и едва една точка в актива си (0-1-14), а играта в защита и атака няма аналог в елита на Литва с голова разлика 3-48 и както вече казах оцеляването е мисия невъзможна пред футболистите.

Гостите пък се представят отлично досега с втора позиция и 30 точки в актива си (9-3-3) само на две от върха и също така тимът има една от най-силните атаки в елита и най-здравата отбра с осем допуснати попадения и място на върха минава през задължителни три точки срещу боксовата круша, което едва ли ще е трудна задача с разликата в класите на съперниците и показаното дотук.

Всичко друго освен победа за гостите в тази среща ще е изключително голяма изненада, но залога ми е двойка на полувремето и Милев, Смит, Вандерсон, Еливелто, Станилевичус, Велилюс, Диало и компания едва ли ще имат проблеми със задачата срещу трагичните домакини.


   
Цитирай