ФК Гомел - Рук Брес...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] ФК Гомел - Рук Брест (17/07/2021 20:45)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
228 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1488
Автор на темата  

Прогноза: 1Х - двоен шанс

- Коефициент: 1.50

- Беларус - Висша Лига (2021)

- Анализ: Много интересен мач,между едни от добрите отбори в лигата.Домакините са 5-ти а гостите 4-ти,като и двата тима са с шансове за попадене в топ 3.И двата тима са в много силна форма.4 победи в последните 5 кръга за тима на Гомел,който на свой терен е пълновластен господар,където с едно изключение спечели всичките си домакинства до тука (5-1-0).Гостите от Брест пък са в серия от 6 мача без загуба (4-2-0).Като гост тима е с баланс (2-3-2) и определено навън пътя към победата е много труден.Сега предстои да гостува на един от най-силните домакини в лигата.Определено Рух има класата да вземат нещо от този мач,но е много по-вероятно това да е 1 точка иначе при  тези домакински показатели няма как да не правят в по-голям процент фаворит тима на Гомел.Много по резонно е тук да се използва двоен знак,тъй като и двата тима са добри и в силна форма и поне за мен тъй като шансовете се накланят малко в повече в полза на Гомел,но и ремито е също толкова актуално смятам,че двата знака ми припокриват на максимум очакванията от крайния изход на този мач.

Ето и малко факти за двата тима относно очакванията ми за мача и прогнозата:

ФК Гомел не е допуснал поражение в нито един от последните си 6 мача като домакин от Висша Лига

ФК Гомел е непобеден в 9 от последните си 11 срещи от Висша Лига

Рук Брест не е допуснал загуба в последните си 6 поредни мача от Висша Лига

Рук Брест е непобеден в 17 от изиграните си 20 двубоя като гост от Висша Лига

Успех!

Nikola Berti реагира
Цитирай