Прогноза: 2 // Коефициент: 2,40 // Турнир: Италия - Серия А // Анализ: На „Артемио Франки”, Фиорентина ще приемат в мач от 36-ти кръг на Серия А , отборът на Милан. Фиорентина смениха треньора Пиоли, но резултатите продължават да са плачевни. Винченцо Монтела полага усилия да вдигне отбора, но така и не успява да организира вече обезверения си състав. Едно равенство и четири последователни загуби откакто е назначен предизвика и най верните фенове на клуба от Флоренция да негодуват и подкрепят отбора. Милан и те не са в цветущо състояние, но все още са на 3 точки от четвъртото място. Само 2 победи от последните им 8 срещи са твърде малко за отбор от техния калибър. „Виолетовите” нямат победа у дома след разгрома със 7:1 за Купата на Италия над Рома вече в 8 двубоя. Милан пък в последните си 5 визити загубиха 3 мача. Отделно от това „Росонерите” нямат победа на „Артемио Франки” от 2014 година когато биха с 0:2. Да се прогнозира на знак такъв двубой си е лудост, но аз ще поема риска. Въпреки трагичното представяне на домакините до момента, аз съм убеден,че Милан е достатъчен дразнител за тях и ще се опитат да ги откажат от амбициите им. Гатузо се видя,че не е гениален треньор, но определено има качества да мотивира своите момчета да вземат победата в този сблъсък. Хубавото за тях ще е липсата на креативния халф Верету и на централния защитник Песела в състава на Фиорентина. Милан отново ще е без Калдара, Калабрия и Пакета, а Билия и Чалханоглу са под въпрос, но това едва ли ще се отрази на игровия им облик. Всичко друго освен победа ще е пагубно за Милан в този двубой. Смятам,че мотивацията и футболните качества са за отбора на непримиримия Гатузо. Форца Милан..... 😎
Златни Прогнози
1
Статии
1
Типстър
5
Харесвания
502
Тренд
Автор на темата 11.05.2019 14:55