Фенербахче - Зенит ...
 

Фенербахче - Зенит (12.02, 19:55)  

 

Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 661
12.02.2019 5:34  

Прогноза: 2 и Гол/Гол. Коеф. 5.50. ЛЕ Първи мач.

Фенерите са го яко закъсали, а букитата продължават да вярват в тях. Направиха някои ключови промени, но падението продължава. Отпаднаха и от купата на Турция с две загуби от втородивизиония Юмрание. Имат едва 5 победи от 22 мача в местната лига.

Зенит са първи в Русия, но се представят колебливо, особено като гости. В подготвителен период са и нямат официални мачове. Но то си е така винаги с Руските отбори по това време. Усилиха състава с двама в защита и един в нападение.

Трудно ще им е в ада в Истанбул, но имат потенциал да вземат мача.

Фенерите са сринати психически. Евентуален първи гол на Зенит ще ги изнерви. Играят и много грубо. Лесно си изкарват картони. Смятам, че хладнокръвните Руснаци ще издържат на първоначалното напрежение и ще си подсигурят класирането до голяма степен още в този първи мач.

Прогнозата ми е рискова. От 1 до 10 си я оценявам със шанс 3, но ще рискувам заради свежестта и психически необременените Руснаци.

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от TZ

Харесано от: Deadpool, Nikola Berti, mitko820 и още 1 души
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

Моля, Вход или Регистрация