Фенербахче - Зенит ...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

Фенербахче - Зенит (12.02, 19:55)  

 

Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 880
12.02.2019 5:34  

Прогноза: 2 и Гол/Гол. Коеф. 5.50. ЛЕ Първи мач.

Фенерите са го яко закъсали, а букитата продължават да вярват в тях. Направиха някои ключови промени, но падението продължава. Отпаднаха и от купата на Турция с две загуби от втородивизиония Юмрание. Имат едва 5 победи от 22 мача в местната лига.

Зенит са първи в Русия, но се представят колебливо, особено като гости. В подготвителен период са и нямат официални мачове. Но то си е така винаги с Руските отбори по това време. Усилиха състава с двама в защита и един в нападение.

Трудно ще им е в ада в Истанбул, но имат потенциал да вземат мача.

Фенерите са сринати психически. Евентуален първи гол на Зенит ще ги изнерви. Играят и много грубо. Лесно си изкарват картони. Смятам, че хладнокръвните Руснаци ще издържат на първоначалното напрежение и ще си подсигурят класирането до голяма степен още в този първи мач.

Прогнозата ми е рискова. От 1 до 10 си я оценявам със шанс 3, но ще рискувам заради свежестта и психически необременените Руснаци.

Публикацията бе редактирана преди 1 година от TZ

Харесано от: Deadpool, Nikola Berti, mitko820 и още 1 души
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!