Факел-Торпедо Москв...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Факел-Торпедо Москва(7.7, 19:00)

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 370
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 2,50

Анализ:Русия, ФНЛ, 

През миналият сезон отборът на Факел се представи трагично и напълно заслужено трябваше да изпадне в РПЛ след като зае 17-то място в класирането. Но след отказването на Анжи и Сахалин да играят в ФНЛ, отборът от Воронеж успя да запази мястото си във втория ешелон на Руския футбол. Очертава се доста тежък сезон за Факел, отборът не изигра нито една контрола, и явно отборът ще набира форма директно в двубойте от ФНЛ.

След дълги години, най накрая столичния Торпедо успя да се завърне в ФНЛ. Отборът направи впечатляващ сезон в РПЛ, като успя да заеме 1-вото място в класирането. Отборът се сдоби със стабилно финансиране за новия сезон. Основен спонсор на отбора стана богат руски строител, който осигури над 300 милиона рубли бюджет за този сезон. Много малко отбори от ФНЛ могат да се похвалят с такъв бюджет. Също така отборът подписа с  нов треньор. Амбициозния бивш защитник на ЦСКА Сергей Игнашевич. Отборът проведе пълноценна подготовка преди сезона, като изигра три двубоя с представители от ФНЛ и не загуби нито един път.

Според мен отборите стартират сезона в много различно състояние и форма. Домакините са в полу разпуснато състояние с неизвестно бъдеще, докато гостите проведоха добра предсезонната подготовка и получиха добро финансиране. Единственото което е на страната на домакините е фактора, че играят на своя терен. Но не мисля, че това ще притисни столичнани. 


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози