Уулвърхямптън - Лив...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Уулвърхямптън - Ливърпул (21.12.2018, 22:00)

6 Статии
4 Типстър
3 Reactions
1,101 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1276
Автор на темата  

Прогноза: Х // Коефициент: 4,40 // Турнир: Англия - Висша Лига.

Анализ: В първи мач от 18-ти кръг на Висшата лига Уулвърхямптън на своя „Молиню” посреща бъдещия (поне според мен) Шампион на Англия ... Ливърпул.

Уулвс след серия от 6 мача без победа наредиха 3 последователни успеха. И вече заемат 7-мо място във временното класиране. С привличането на Ешпирито Санто „Вълците” промениха коренно своя облик. А състава е интернационален с преобладаващи разбира се Португалски играчи, които имат класа и опит. Това, което не промениха, е тяхната непримиримост. И за мен този състав е изключително опасен и корав съперник за всеки един отбор от Висшата лига, който поне малко ги подцени.

Ливърпул и Клоп са творци..!! Много стойностен отбор, разполагащ с уникални таланти. Като за разлика от други години имат и необходимата дълбочина в състава си. Този сезон смятам „Мърсисайдци” за основен претендент за така жадуваната титла от тях. Вече 17 кръга те нямат загуба. А защитата им е допуснала само 7 гола и са в поредица от 5 последователни победи. Уникално..!!

Въпреки това смятам, че домакините са способни да сложат край на тази чудесна серия от победи. Уулвс играха с другите 5 отбора от шестицата и представянето им хич не е лошо. С Манчестър Юн и Арсенал направиха 1:1 като гости. А като домакин победиха Челси, равенство 1:1 с Манчестър Сити и само малшансът им попречи (а показаха характер и дух) да изравнят на Тотнъм и загубиха с 2:3.

Очакванията от всички са за една рутинна победа на Ливърпул. И как няма да е така като те са на върха с 1 точка преднина пред Сити и при една евентуална победа те ще посрещнат Коледа на 1-во място. А традицията както знаем от няколко сезона е, че който по Коледа е на 1-во място ... той е и Шампиона.

Не трябва обаче да се забравя, че те допуснаха загуби в Европа от Цървена звезда, Наполи и ПСЖ. Като особено със  Звезда се видя, че има как да се противостои на тяхната игра. В халфовата линия и нападение всичко е наред. Но използването на Милнър в защита крие рискове.

Уулвс за тоя мач са отписани и никой не ги слага в някакви сметки. Но този отбор играе с настроение и са абсолютно освободени от напрежение за разлика от своя съперник. В такъв случай и като се има предвид колко непредвидима е Висшата лига на Англия, какво по-хубаво от това... Уулвърхямптън да сложат край на победната им серия от мачове на Ливърпул с една хубава игра. Избирам равенството.   😎 

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Fuhrer, Baiko и mitko820 реагираха
Цитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 314

Евала.Така се играе,а не като мижитурките буки-слушковци.Или така или пропускаш мача.Някои му казват ПРАВИЛЕН залог,други Валю бет,но малцина го разбират това.Успех.

КоментарЦитирай
PetarDan
(@petardan)
Респектиращ Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 210

"Очакванията от всички са за една рутинна победа на Ливърпул. И как няма да е така като те са на върха с 1 точка преднина пред Сити и при една евентуална победа те ще посрещнат Коледа на 1-во място. А традицията както знаем от няколко сезона е, че който по Коледа е на 1-во място ... той е и Шампиона."

От твоята уста, в божиите уши...;)

КоментарЦитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Статии: 939

"  Една патица мислила, мислила и взела че се удавила. " 

КоментарЦитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Статии: 939

Berti извинявай не си ме разбрал. Ти си най-сипатичен тук на всички. Кваалификации прави само един човек. Просто прочети всички коментари. Весели празници ! 

КоментарЦитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Статии: 1276
Автор на темата  

red6devil ...вярно колега не осъзнах добре написаното,а и не бях много в състояние да чета.. 😀 ...след банкет съм и изпих вече 2 кубика вода.. 🤩 ..пък и съм и на работа. Всичко е наред и весели празници..!! ..Всъщност ти за мен си позитивен човек и много добър типстър въпреки ,че нямам честа да те познавам лично.

КоментарЦитирай