Утрехт - Екселсиор ...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Утрехт - Екселсиор (23.02. 19:30)  

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 534
23.02.2019 13:29  

прогноза:  1Х + над 2,5 гола

коефициент  1.61             с едномачова комбинация

Холандия

 

В последния мач Утрехт, най сетне взе победа над Де Граафшап навън с 0:1. Преди това отбора направи серия от 6 официални мача без победа. Трябва да се отбележи обаче, че в 3 от мачовете срещнаха трите гранда - Аякс, Фейнорд и ПСВ. В последния домакински мач направиха 2:2 тук с водача ПСВ. Отбора е в зона баражи за ЛЕ и очаквам след тежката серия отново да почнат да печелят точки.

Екселсиор е на една точка от баражи за изпадане и те няма какво да губят.

Очаквам отворен мач. Домакините ще си търсят трите точки, а тук често бележат поне по два гола. Сега не са взимали и победата пред свои фенове в последните 3 мача. И очаквам да са настоятелни. Екселсиор доста често допуска поне по 2 гола, а от силните и по повече. Отбора прави доста открити мачове с голове и почти винаги надхвърля над 2,5 гола. На този терен баланса е 7-2-0 и в последните години винаги излиза ГГ + Оувър. 

Нищо чудно само Утрехт да покрие линията. Домакина да вкара в двете полувремена също е добървариант, или 1/1 на ПП/КР. А още по смело е Утрехт  да победи в двете полувремена на 2.75. В последния мач тук поведоха на ПСВ с 2:0 още първото, но гранда се добра до равенство.

 

Публикацията бе редактирана преди 2 години 2 пъти от red6devil

Харесано от: rocky_stone и mitko820
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози