Уругвай- Франция ( ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Уругвай- Франция ( 6.07. - 17:00 часа)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
881 Тренд
Brainstorm
(@brainstorm)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 561
Автор на темата  

Прогноза : общо свободни удари  под 32.5

Коефициент: 2.25

Турнир : СП 2018

Според мен мача е труден за прогнозиране като знак и за това ще опитам един по-нестандартен залог . Струва ми се ,че тук Betfair нещо са объркали линиите. За справка в bet365  коефициента за под 33 свободни удара е едва 1.30 а за над 32  е 3.75 , така че който има акаунти в двете популярни къщи може да се направи сигурни пари  от тоя залог.Иначе аргументите ми са чисто статистически. Противно на мнението ,че Уругвай са грубияни , те са отбор който сравнително рядко прави нарушения и общия брой  на свободните удари в техните мачове  рядко стига стандартните 29-30 . Изключение тук беше мача им с Русия , която без съмнение е най-грубия отбор на първенството или поне такъв срещу когото са свирени най-много нарушения. Малко неочаквано французите са също в челото на  класирането по брой на свободни удари  , макар че голяма част от тях са в 1/8 срещу Аржентина ( общо 36 ). Признавам че  важността на мача  също работи в полза на овъра , но все пак продължавам да си мисля ,че  офертата за под 32.5  е много добра !

Цитирай