Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза : общо свободни удари под 32.5
Коефициент: 2.25
Турнир : СП 2018
Според мен мача е труден за прогнозиране като знак и за това ще опитам един по-нестандартен залог . Струва ми се ,че тук Betfair нещо са объркали линиите. За справка в bet365 коефициента за под 33 свободни удара е едва 1.30 а за над 32 е 3.75 , така че който има акаунти в двете популярни къщи може да се направи сигурни пари от тоя залог.Иначе аргументите ми са чисто статистически. Противно на мнението ,че Уругвай са грубияни , те са отбор който сравнително рядко прави нарушения и общия брой на свободните удари в техните мачове рядко стига стандартните 29-30 . Изключение тук беше мача им с Русия , която без съмнение е най-грубия отбор на първенството или поне такъв срещу когото са свирени най-много нарушения. Малко неочаквано французите са също в челото на класирането по брой на свободни удари , макар че голяма част от тях са в 1/8 срещу Аржентина ( общо 36 ). Признавам че важността на мача също работи в полза на овъра , но все пак продължавам да си мисля ,че офертата за под 32.5 е много добра !
Последвай ни