Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Урал-Уфа(13.7,16:30)

2 Статии
2 Типстър
2 Reactions
714 Тренд
Krasimir1981
(@krasimir1981)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 390
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент:2,00

Анализ:След вчерашния ми неуспех с двубоя на Арсенал Тула и Динамо, днес отново реших да се насоча към Руската Премиер лига.

В предишния сезон Урал се отвърдиха като стабилен средняк в класирането.За този сезон отборът успя да запази основните си футболисти, като за най голям трансфер може да се счита откопуването на дадения им под наем футболист от Зенит Андрей Панков, който стана голмайстор на отбора през миналия сезон. Също така отборът успя да подсили защитата с качествени футболисти. Именно защитата се оказа ахилесовата пета през миналия сезон за отбора. В предсезонната подготовка Урал се представи добре, като успя да запише две победи, над Астра Гюргево(2-1) и Краснодар(2-0).

За разлика от Урал, отборът на Уфа не успя да направи почти никакви трансфери, а най лошото е, че доста основни футболисти напуснаха отбора. При така създалата се ситуация на отбора ще му е много трудно през новия сезон. Това го показаха и резултатите от предсезонната подготовка. Отборът записа 3 загуби и 2 победи.

Традиционно Урал играе трудно срещу Уфа, но аз мисля, че Урал днес могат да се преборят за трите точки. Също така не е изключено да станем свидетели и на резултатен двубой, кадето коеф. за над 2,5 гола е 2,70.През миналия сезон Урал допусна гол почти във всички двубой който изигра, и основно разчиташ на атаката да вкара повече от колкото са допуснали. 

Baiko и name реагираха
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170

Отличен избор.всъщност Урал няма нито една загуба от УФА у дома.Най-важния момент според мен в полза на тази прогноза е следния-УРАЛ УСЛУЖЛИВО ЗАГУБИ ОТ УФА,КОГАТО ТЕ СЕ НУЖДАЕХА ОТ ТОВА.Сега е време жеста да се върне и ще се върне.Относно трансферите не си много прав....еднакви са и за двата отбора...желая успех

КоментарЦитирай