Уотфорд - Манчестер...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Уотфорд - Манчестер Сити (04.12.2018, 22:00)  

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 337
04.12.2018 14:52  

Прогноза: Над 10,5 корнера

Коефициент: 2,10

Първенство: Англия, Висша Лига

Анализ: За вчерашната ми прогноза направих голяма грешка, че не погледнах прогнозата за времето и над Нюрнберг се изля като из ведро. Но днес първото, което направих за днешната ми прогноза бе да проверя времето. А то ще бъде прекрасно за игра между 5 и 7 градуса без валежи.

Трети сезон подред Манчестър Сити заема първото място в класацията за корнери. Под ръководството на Гуардиола средният показател по корнери за гражданите е (7) и то няма как да е иначе, тъй като Сити практикува атакуващ футбол. За никой не е тайна, че Сити обича и умее да владее топката около (65%). Също така футболистите на Гуардиола нанасят средно по 13,5 удара към вратата на съперника за мач, което е сигурна предпоставка за корнери. Какво още ни е нужно за ъглови? Сити в (74%) от игровото време атакува чрез фланговете.

Уотфорд на своя стадион средно изпълняват по 5,86 корнера, с което се нареждат на трето място в класацията по корнери. Уотфорд действително е отбор, който показва отличен футбол и се явява един от крепките и стабилни отбори в Висшата лига. Също така отборът акцентира върху фланговете около (70%), владее средно по (50%) топката и нанася средно по 8,14 удара към вратата на съперника. Не е лошо за средняк, нали!

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози