Ст Труйден - Унион ...
 
Notifications
Clear all

Ст Труйден - Унион Сен Жилоа (03.12, 21:45)

 

DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1695
Автор на темата  

Прогноза: Х

Коефициент: 3.60

Турнир: Белгия

Анализ: Трудно място за игра са гостуванията на стадиона на днешните домакини. Това любителите на статистиките няма от къде да го знаят, защото те гледат само резултатите на отборите, а не тяхната игра.

Сейнт Трюйден са отбора чийто играчи са с най-голям километраж в първенството на Белгия. Обучени са да играят силно дефанзивно и са работливи като пчелички. Практикуват силов футбол срещу който никой техничен отбор не се чувства комфортно. Един от грандовете на това първенство Антверп съвсем наскоро изпита това при загубата си на този стадион.

Гостите са временно лидери в класирането заради лесната си програма, но днес изобщо няма да могат да разчитат на обичайния си стил на игра.

Реално и двата отбора прекъснаха със загуби добри свои мини серии и сега равенството ще бъде добър резултат за тях.

Няма как гостите да са фаворит в тази среща, а К-та за тяхна победа е истинско безумие.

Между двата клуба има и традиционно добри взаимоотношения като общо 6 футболисти са преминали от едната в другата посока.

В кадрово отношение леко предимство имат гостите заради наказан халф на домакините, чийто червен картон бе и една от важните причини за последната загуба на отбора му.

Днес обаче отбора на Сейнт Трюйден няма причина да загуби. Добрата защита и на двата отбора също ще допринесе за равенството, което препоръчвам

Публикацията бе редактирана преди 2 месеца от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози