Унгария – Франция (...
 
Notifications
Clear all

Унгария – Франция (19.06.2021г; 16:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Прогноза: Франция -1

Коефициент: 1,909

Турнир: „Евро“ 2020

Анализ:

   Тук нямам никакви съмнения кой ще победи. И не смятам, че трябва кой знае колко да се анализира.

   Унгария извадиха лош късмет да попаднат в група от която няма как да се измъкнат, но пък и имаха късмет да играят пред родните фенове на пълен Ференц Пушкаш Арена срещу европейският шампион, а сега срещу световният шампион и за десерт срещу Германия. Сигурен съм, че предпочитат да изиграят тези три мача, отколко четири мача срещу по-средни отбори и да отпаднат на 1/8-финалите. Така че те ликуват и са пределно мотивирани. Но това само не стига.

   Франция е с класи по-добър отбор по всеки параграф, който решим да сравним. Изпуснаха да победят Германия с разлика и ще продъла да търся изразителна победа за тях докато не се получи, защото имат потенциала да разбиват отборите. Както и да се затвори някой срещу тях имат всички доводи да отбележат, а след това противниците им са принудени да се оголят. За кинжалните им контраатаки може да се съди по двата отменени гола срещу Германия. Особено вторият на Мбате. Истинска наслада за окото. А самите унгарци показаха, че са склонни да рухват когато изостават като допуснаха три гола в последните по-малко от 10 минути срещу Португалия. Трудно е да очаква, че и днес ще добутат минути преди края да са при 0:0, затова дори ПП/КР на 1/1 има смисъл, но на мен ми се струва по-сигурно друго.

   За мен това е прекалено висок К, а в азиатски хендикап е дори 2,02К, което няма как да пропусна още сега, защото утре ще падне.

 

   P.S. Никакво мезе не върви на джин с тоник и лимон, защото е коктейл - сладко-кисел, сух и газиран.

   

   Пожелавам си успех!!

   😉 


Цитирай
The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Унгария игра добре, но Франция просто подцени мача. Много ме е яд, че им се доверих. Всички твърдяха, че Франция ще се изсипе, а такива мачове не се играят по общото мнение. Моя грешка!

Тази публикация бе редактирана преди 1 година от The Emperor

КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози