Ум Салал - Ал Хор (...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

Ум Салал - Ал Хор (28.09, 20:00)

3 Статии
2 Типстър
0 Reactions
1,040 Тренд
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 118
Автор на темата  

Прогноза:  1/1

Коефициент: 2.60

Турнир: Катар, Лига на Звездите

Анализ: Ум Салал срещу Ал Хор в мач от кръга на Лига на Звездите в Катар. Мачът ще се изиграе в петък от 20:00. Ум Салал са 6-ти с 10 точки, на 3 от лидера Ал Сад. Имайки предвид, че само веднъж са били домакин в тези 6 кръга, то спечелените точки на Ум Салал са постижение. В този домакински мач разбиха Ал Ахли Доха с 4-1. Предолагам ще победят и Ал Хор с голям резултат. Гостите имат едва 2 точки и са предпоследни. Вкарали са едва 2 гола, което ги прави най-слабата атака за момента, а са получили 10. При тях също се забелязва, че от 5 изиграни мача имат 4 гостувания. Не знам как ги правят тези програми в Катар, но са много нелогични. През миналия сезон са били 8-ми, може би ще спечелят повече точки в домакинствата си. Ум Салал нямат проблеми срещу този съперник и Ал Хор се явяват удобни за тях. Очаквам 1/1 и дано не направят някаква обръщалка. От последните 9 мача имат 2 обръщалки, но последният мач е бил обръщалка, така че да се надяваме да не направят 2 подред.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

Цитирай
Shelby
(@shelby)
Нов Типстър
Статии: 2

Коефициента за 1 скочи до 2.20???

КоментарЦитирай
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Статии: 118
Автор на темата  
Публикувано от: Shelby

Коефициента за 1 скочи до 2.20???

Доре вече коефицентът е 2.20. Единствена информация от нета, която намерих е, че гостите имат нов треньор. Друго инфо не ми е известно, явно букмейкърите имат нещо предвид, за да го вдигат. За мен залогът е оправдан. Просто статистически не виждам да съм направил грешка в избора на мача. Заложил съм го, няма да затварям. Нагоре съм за месеца, мога да рискувам. Дори, както казвам за мен не е риск. Последния мач, който играх и коефициента се вдигна много беше от Чили. Унион срещу Евертън. Унион загуби с 4-0. Гледах мача и беше равностоен. Унион изпусна положения при 0-0 и гостите от 4 точни удара имаха 4 гола. Дали заради качването на коефициента, или късмет, мача не излезна. Но и той беше статистически оправдан. И не мисля, че съм направил някакви грешки в избора си на мачове.

Тази публикация бе редактирана преди 6 години от Jack the Ripper

КоментарЦитирай