Прогноза: 1
Коефициент: 8,00
Турнир: ЕВРО 2020
На Стадио Олимпико в Рим, Украйна и Англия излизат в четвъртфинален сблъсък от ЕП.
Изсипват се тонове суперлативи върху Гарет Саутгейт и възпитанниците му, както за победата им над Германия, така и за забележителната им серия от 1 равенство и 9 победи в последните им 10 официални двубоя, а също и за допуснатия само 1 гол в тях.
Така е, Англия впечатлява повечето си привърженици, че дори и безпристрастните фенове по света, но не и ............мен..!!
Четох в медиите, че Англия вече мисли за полуфиналите и кой разбираш ли, от Чехия и Дания е по удачен съперник за Хари Кейн и Компания...!?!?!!!
Като,че ли Украйна ще излезе на Стадио Олимпико да направи една почетна обиколка и ще викне Ave Caesar, morituri te salutant ..!
Само,че аз се сещам и за доста издънки на играчите от Албиона в елиминации и определено им нямам никакво доверие, а пък на Гарет Саутгейт още по малко. А пък и на такъв коефициент съвсем @1,42.
Хари Кейн, Рахим Стърлинг, Джон Стоунс, Джордан Хендерсън и Маркъс Рашфорд надали са забравили осминафиналния мач с Исландия от ЕВРО 2016 , когато отново мислеха за следващия си противник Франция, а отпаднаха с 1:2..! Високомерието на някои национални гарнитури ,просто няма граници.
А всъщност, Шевченко е научил отбора си да играе добър футбол, а цялата страна е във възторг от представянето на Украйна. Отделно от това и феновете на Стадио Олимпико ще са на страната на Украйна, а мотивацията на футболистите ще е на макс.
Колегата @Baiко прогнозира полуфинал за Украйна. Аз, обаче ще отида и по далеч. Това да се случи още в редовното време.
Съжалявам, ако съм засегнал някой фен на „Трите лъва”. Неволно е и разбира се това е само мое мнение.
Победа за Украйна......... 😎