Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 2/2
Коеф.1.90
Турнир Лига Европа
Отново идва време за Лига Европа. Мачът, който избрах е Уйпещ - Севиля. Миналата седмица двата отбора играха в Испания и аз отново го играх, няма как да не пропусна този мач, просто защото Севиля е големият фаворит в Лига Европа. Испанците спечелиха турнира през 2006 и 2007, още когато не беше Лига Европа, а Купата на Уефа. Сега в последните сезони успяха да спечелят турнира 3 години подред между 2014 и 2016. А в следващите сезони не успяха дори да се пробват, след като играха в ШЛ. Турнирът беше като Шампионска лига за Реал Мадрид. За успехът голям принос имаше Унай Емери. Неговите наследници - Хорхе Сампаоли и Винченцо Монтела, не успяха да направят нещо в Лига Европа, но както казах отборът трябваше да играе в ШЛ. В първия сезон отпаднаха от Ювентус, последваха загуби от Лестър и Байерн. През миналия сезон не успяха да влезнат в четворката и това е причинита да ги гледаме в Лига Европа. Настоящият треньор Пабло Мачин трябва да се постарае в турнира, за да защити репутацията на андалусийци, а и може би това за тях може да е по-лесният начин за класиране в Шампионска лига. Първенството в Испания започва на 19-ти август, но футболът за Севиля започна далеч по-рано. Миналата седмица беше първият официален мач на Рамон Санчес Писхуан за този сезон. В този мач Севиля игра без притеснения и победиха с 4-0. Головете бяха дело на Хесус Навас, Висам Бен Йедер, Пабло Сарабия и Франко Васкес. Спокойно мога да кажа, че съставът на андалусийци от първия мач е класен. Има много време до началото на сезона, всъщност севилци ще играят на 12-ти за суперкупата на Испания, но до 12-ти има 10 дни, така че Манчин няма да пази титулярите и ще излезне с тях. Този мач за тях се явява като приятелски, вярвам че от първата минута ще са мотивирани за победа. На 7-ми Севиля има насрочена приятелска среща срещу Интер, така че там могат да импровизират. Въпреки че са далеч от дома прогнозирам 2/2. Класите в отборите е огромна.
Джак , нямаш грешка до тука! Направо ги изкормваш прогнозите, евалата 👍
Грешки винаги се правят, но както виждаш се стремя да са максимално малко. Прогнозката исках да я пусна дори за про лига, след като разбрах, че съм там, но шефа не даде. Иначе почвай и ти да пускаш прогнози. Интересно ще е да видя един от любимите ми комикс герои как се справя с прогнозите.
Засега в прогнозите се спрявам така, както Deadpool в света на супер героите 😀
Последвай ни