Уест Бром - Астън В...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Уест Бром - Астън Вила (07.12.2018, 22:00)  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 314
06.12.2018 16:54  

Прогноза: Над 3.5 гола + Тами Абрахъм гол-майстор по всяко време

Коефициент: 4.13 с Едномачова комбинация

Турнир: Англия, Чемпиъншип

Анализ: Какво да очакваме в среща между двете най-силни атаки? Какво да очакваме в двубой между отбори, чиито почти всички играчи бележат голове? Куриоз или не, но например всички централни защитници на тези два отбора са отбелязали поне по гол досега. При тези обстоятелства дори е смешно да се споменава по колко бележат офанзивните им играчи. Тези на Уест Бром например са с по 9 попадения, а Абрахъм от Астън Вила за да не остане по-назад е с вече 11 и е играч с класа за Премиърлийг.

Философията на наставника на домакините е ясна и той сам си я каза в прав текст. Беше нещо от сорта - Единственото важно е да създаваме положения и да ги реализираме. Не съм наясно с тази на новия наставник на Вила, но съдейки по резултатите му, то тя едва ли е много по-различна.

Предварително ще ви уведомя, че кадровите проблеми в отборите са пренебрежимо малки и смело може да се каже, че двата отбора излизат с всичко най-добро, с което разполагат. Това означава, че ще могат да използват и обичайните си и най-успешни тактически схеми за игра.

Отбора на Уест Бром ще играят 3-4-1-2, с която досега са отбелязали 27 гола, но която ги прави и доста лесни за пробиване. Цели 18 гола допуснати в този им вариант е достатъчно доказателствен. В мачовете си у дома Бром обикновено правят по около 17 удара средно като минимум 6 от тях са в очертанията на вратата. Минимум 8 удара са им от най-опасните зони, тоест от наказателното поле на противника. Почти не разчитат на контра-атаки, а си създават положенията от игра. Атакуват много по крилата и създават и много от положенията си с индивидуално майсторство. За щастие тази им целеустременост на всеоръжие в атака води и до неспособността им да се отбраняват.

Отбора на Астън Вила са отбелязали без затруднения 27 гола с тяхната 4-4-1-1. Схема чудесна за атакуващ футбол и ужасно небалансирана, когато е флат за отбрана. Играят с много центрирания поради силните си крила. Ползват и много удари от дистанция, за които Бром са много уязвими. От своя страна, най-голямата слабост на Вила е неспособността им да неутрализират опитни офанзивни играчи, с каквито Бром разполагат пре-достатъчно. Имайки предвид стила им смятам, че техния тежък център Абрахъм ще има шанс да се разпише поне веднъж в мача.

Желая топлина, уют и любов в домовете на всички.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: Baiko, M__i__r__o и Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози