Уестърн Сидни Уондъ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Уестърн Сидни Уондърърс - Оукланд ФК (26.01.2025г; 8:00ч)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
99 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 557
Автор на темата  
Прогноза: Над 2,5 гола
Коефициент: 1,727
Първенство: Австралия - А Лига
Анализ:
   Домакините са отборът с най-резултатните мачове до тук през сезона - 4,2 гола средно на мач при 13 изиграни мача. Над/Под 4,5 са 6-7, Над/Под 3,5 са 9-4, Над/Под 2,5 са 11-2. Една романтична вметка, която по никакъв начин не влияе на мнението ми е, че при тях играят Божидар Краев и Хуан Мата.
   Гостите са в другият край на таблицата по резултатни мачове - предпоследни с едва 2,5 гола средно на мач отново от 13 срещи. За мен обаче това изобщо не е безрезултатен футбол. Над/Под 4,5 са 1-12, Над/Под 3,5 са 4-9, Над/Под 2,5 са 6-7.
   Отново предложение базирано изцяло на статистиката, което е единственото оръжие в Австралия според мен. Средно статистически шансът за над 3,5 гола е точно 50% при тези 9-4 и 4-9 до тук през сезона за двата отбора. Това предполага не повече от 1,83К познавайки bet365, а е предложен 2,75К в момента, което е доста, доста апетитно. Обмислях дали да не предложа точно това, но реших да не алчнея. Затова предлагам над 2,5 гола при 1,727К, което статистически е с вероятност 65% при 11-2 и 6-7 до тук през сезона за двата отбора. Този процент вероятност предполага около 1,45К. Така че и тук К е доста по-мазен от очакваното. Двата отбора са изиграли един единствен мач до тук, тък като Оукланд са отбор от Нова Зеландия, който от този сезон е добавен в лигата на Австралия. През август в контрола завършват 4:2 за днешните домакини.

Пожелавам си успех!!

Цитирай