Notifications
Clear all

Коефициентите в Златни Прогнози са от bet365.
 

 

Уеска - Жирона (30.09, 13:00)  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 314
29.09.2018 18:54  

Прогноза: Жирона и Под 3,5 гола

Коефициент: 3.75

Турнир: Испания, Примера Дивисион

Анализ:

Уеска, както е известно, са новаци на това ниво. Отначало стартираха добре, но това според мен се дължеше по-скоро на подценяване. Имам предвид първите им два мача. След това сякаш всичко взе да си идва на мястото и взе да се вижда, че просто поне за този момент отбора няма капацитет да запази мястото си в елита.

Жирона, както добре знаете, е съвсем друго ниво проект. Не може да бъде иначе след като все пак са сателит на единствения в момента класен английски отбор. Имат и класата, а вече и опита за игра в Примера и именно такива мачове взимат с лекота.

Като цяло домакините влизат в мача с ниско самочувствие след последните си лоши резултати. Отчайваща е неспособността им в атака и то не само да бележат, но и те са отбора с най-малко въобще създадени голови положения. Сега им се налага отгоре на всичко да играят и от номер едно.

А Жирона са майстори на контра играта. Именно като гости бяха през миналия им сезон най-добрите резултати, а явно тази тенденция ще се запази и сега. Не случайно са сравнявани с Лестър от шампионската им година. Само отбележете успеха им на Камп Ноу и си помислете дали в Уеска ще имат проблеми.

Между другото и статистиката им срещу Уеска е в тяхна полза. Имат 8 победи, 6 равенства и 4 загуби.

Въпреки че Стуани е в супер форма, едва ли победата за Жирона ще бъде разгромна, а Хуеска изобщо не вярвам да вкарат гол.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!