Уелс – Швейцария (1...
 
Notifications
Clear all

Уелс – Швейцария (12.06.2021г; 16:00ч)

 

The Emperor
(@the-emperor)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 351
Автор на темата  

Прогноза: 0:2

Коефициент: 9,50

Първенство: „Евро“ 2020

Анализ:

   Уелс изживя своя пик на Евро 2016, където достигна шокиращо чак до полуфиналите. От тогава виждам спад в играта и резултатите. Не се класираха за световното 2018 в квалифинационна група със Сърбия, Ейре, Австрия, Грузия и Молдова, като останаха трети. Претенденти им бяха отбори на средно и ниско европейско ниво. В десет двубоя имаха голова разлика 13:6 (Бейл 4, Муур 2). За предстоящото Евро 2021 се класираха в последният момент като втори в група с Хърватия, Словакия, Унгария и Азърбайджан. С изключение на Хърватия отново противници на средно и ниско европейско ниво. В осем двубоя имаха голова разлика 10:6 (Бейл 2, Муур 2). През миналата година спечелиха своята група в Лига В от Лига на нациите в компанията на Финландия, Ейре и България, като записаха пет победи и един равен. В шест двубоя имаха голова разлика 7:1 (Муур 2). Пет победи със седем вкарани гола е забележително КПД. Но срещу какви отбори едвам вкарват? Така се класираха за А лигата, където изобщо не им е мястото. В първият кръг от световните квалификации отбелзаха гол на Белгия, но след това бяха пометени с лекота с 3:1. След това в един откровено изравнен мач с Чехия, успяха да победят с едно центриране в края. За този форум изиграха две контроли. Първо Франция ги помете с лекота с 3:0 и пропусната дузпа, а после 0:0 с Албания. Ясно се вижда, че са отбор, който трудно бележи, но малко по-класните отбори ги разнищват. Звездите Гарет Бейл, Аарън Рамзи и Даниел Джеймс не са в добра форма. Няма проблеми с отсъстващи.

   Швейцария игра през 2020г в Лига А от Лига на нациите в група с Германия, Испания и Украйна. Тежка компания при която записаха 1-3-2 с голова разлика 9:8 и си запазиха мястото. През тази година изиграха два мача за световните квалификации, в които пометоха България. Всички помним как. И една по-пестелива победа срещу Литва с 1:0. С три контроли преди форума. Три победи срещу Финландия (3:2), САЩ (2:1) и Лихтенщайн (7:0). За последната година и половина не са отбелязали само веднъж – на Испания. Това е серия от 16 мача. Определено отбор, който бележи. Но си направих труда да погледна на Евро 2016 какво са направили. Бият Албания с 1:0, с Румъния 1:1 и с Франция 0:0. Вижда се разликата от квалификации и контроли с участието на форуми. Няма проблеми с отсъстващи.

    За днес смятам, че шансът Уелс да отбележи е доста малък, а това да стори Швейцария е над 50%. Също така крилатите гущери ги виждам като най-слабият отбор в групата. Затова смятам, че победата ще отиде при шоколадовите. Още повече – предстои им мач с Италия. Ако отидат там с три точки е твърде вероятно и двата отбора да са доволни на равен, с което да се класират и да спестят силички. А шоколадовите умеят да правят сметки и това добре се вижда от Евро 2016. Много вероятно да видим същата игра като онази срещу Албания - пак първи мач и пак срещу най-слабият отбор в групата. Ще продължа да търся тренда за малко голове в първите два кръга, за което и двата отбора дават поводи да се очаква. Остават две възможност – 1:0 (6,00К) и 2:0 (9,50К). Много зависи колко ще удържат летящите гущери. Оголят ли се... В „Създай“ двата резултата се ценят на 3,60К на което залагам с пари, но за играта изборът е лесен.

 

    P.S.  Исторически мач! За пръв път ще се играе двубой от Европейстко първенство в Азия.

    Пожелавам си успех!!

    😉


Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози