Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза:
- Над 30 точки - Коефициент картони
- Над 1.5 гола в мача
- Над 3.5 корнера за отбора домакин
Коефициент: 4.67 с Едномачова комбинация
Турнир: УЕФА Лига на Нациите
Анализ: Първоначалната ми идея за този мач беше за твърдо равенство. Причината беше, че мача отговаря на 3 от 4-те изисквания на алгоритъма за равен мач. Спря ме 4-то изискване, което е и най-меродавно и отразява действителността, тоест е далеч от статистиката.
Двата отбора, които иначе се славят с безупречно здрави защити, точно в този момент са най-уязвими именно в тази част. Ще спомена само, че отбора на Уелс ще бъде със на 75% прекроена и съответно несработена защита. Двамата основни централни защитници + левия титулярен бек са контузени и съответно заменени. Трагична е ситуацията и с липсата на основния централен защитник на Дания. Неговата липса е незаменима не само поради това, че е част от едно от 4-те най-важни звена във всеки гръбнак на отбор, но и двойно по-тежка от факта, че той е и капитана на Датския отбор. Човека, който изпълнява ролята на треньора вътре на терена.
Всичко това моментално ме наведе на мисълта да неглижирам отбранителните способности на двата отбора, както и да избягвам решението за залог на знак в мача. Помогна ми обаче още от тук да имам своето предимство пред очакванията на букмейкърите за ниско резултатен мач на база само статистика.
Второто условие на залога ми относно картоните е според мен лесно изпълнимо. Мача има много решителен характер и с напредване на времето независимо от развоя му отборите ще стават все по-нервни и броя на нарушенията ще расте. Все пак, се срещат представители на Британски и Скандинавски футбол. Очакват ни много борба по целия терен и твърди физически единоборства.
Стила на отборите предполага и безпроблемно постигане на поне 4 корнера за мача от играещия 4-2-3-1 отбор на Уелс. Те са именно и отбора, който се нуждае единствено от победа и нищо друго. Тоест ще има задължителен отрязък от мача, в който ще трябва да оказват натиск, а това неминуемо е свързано и с ъглови удари.
Като цяло съм много доволен от избора си на залог и най-вече от това, че играя срещу букмейкъра и масовия тип залагащи.
Последвай ни