Тубиз - Мехелен (15...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Тубиз - Мехелен (15.02.,21:30)  

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 161
15.02.2019 12:01  

Прогноза - 2 

Коефициент - 1,45

Анализ - Среща от Първа Дивизия Б на Белгия. Петият Тубиз приема втория Мехелен. Отборът на Тубиз се намира в средата на класирането и няма никакви шансове за първото и единствено място осигуряващо плейоф за класиране в горната дивизия. Статса от последните им десет срещи е 3-2-5 и общо взето показва един лежерен начин на игра,без някакви поставени цели. 

Гостите от Мехелен са втори към момента , с еднакъв брой точки с първия и един гол по-лоша голова разлика. Статса от последните им десет срещи е 7-3-0, което говори че са амбицирани да изместят водача Беершот Вилрийк от лидерската им позиция. Мехелен са в серия от три поредни победи 2-1, 3-0, 1-2 и се намират по мои наблюдения в отлична форма.

В срещите между Тубиз и Мехелен предимството е категорично за Мехелен, като последните десет срещи между тях са осем победи за Мехелен, един равен мач през 2008-ма, и една победа за Тубиз, която е постигната през далечната 2006-та година. В последните им три мача , които са през 2018 са паднали общо осем гола, което близо по три на среща, така че евентуално, който иска може да помисли за над 1,5-2,5 гола в мача, понеже освен от трите точки, Мехелен се нуждае и от по-добра голова разлика спрямо конкурента си за първото място. Въпреки това аз пропускам този залог и давам единствено прогноза победа за Мехелен

 


Харесано от: mitko820, Nikola Berti, red6devil и още 1 души
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози