Торпедо - Лудогорец...
 
Notifications
Clear all

Коефициентите в Златни Прогнози са от bet365.
 

 

[ПЕЧЕЛИ] Торпедо - Лудогорец: 2 на 1.50 (23.08. 19:00, Лига Европа)  

 

M__i__r__o
(@m__i__r__o)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 193
23.08.2018 2:30  

Вариацията в спорта е такава, че Лудогорец все някога отново ще изиграе един сблъсък в Европа професионално. Професионално изигран сблъсък означава две победи по 2:0. Както казват и в интервютата си преди мача лудогорци, Торпедо е със същата класа като на Жрински. Срещу Жрински Лудогорец се изложиха - класираха се лесно, но не с професионални победи, може би е време в сегашния си сблъсък Лудогорец да постигне 2 победи, каквато е задачата му. А е добре да са с 2:0 (да се затвори мача с втори гол), за да не се случи това, което се случи в мача Жрински - Лудогорец 1:1, в който Лудогорец лекомислено пропусна няколко чисти положения да отбележи втори гол и в 92-та минута вратарят на Лудогорец допусна аматьорска грешка при изчистването на топката, която доведе до изравнителен гол на домакините за 1:1.

Говорело се за някакви странични съдийски фактори в днешния сблъсък с идеята, че Лудогорец пак ще бъде ощетен като в гостуването на МОЛ Види, но движението на коефициентите не подсказва за някакви индикации за 1-ца в този мач. Даже напротив, коефициентите за двойка леко спаднаха.

Заради вариацията в спорта, очаквам Лудогорец да почне да бележи повече от чистите си положения, защото такава е нормалната статистика - да бележиш около и малко над половината от чистите си голови положения. Очаквам и Лудогорец вече да се вмъкне в тази нормална статистика, защото чисто статистически няма как да продължи този нисък процент на реализиране на чистите им положения. Все пак игрово навлязоха в ритъм. Логично и резултатите ще навлязат в ритъм. Най-вероятен резултат в мача: 0:2.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от M__i__r__o

Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!