Торпедо Жодино - Ру...
 
Notifications
Clear all

Торпедо Жодино - Рух Брест (26.04, 16:00)

 

icaka81
(@icaka81)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1932
Автор на темата  

Прогноза: ПП/КР-Х/1

Коеф: 4.75

Турнир: Беларус-Висша Лига

Анализ:

Торпедо Жодино започнаха стабилно новия сезон като понастоящем заемат 4-тото място в таблицата с равни точки с 1-вия. Отборът трудно допуска попадения като единствените 2 гола, които получи дотук бяха при загубата с 0:2 при визитата на Динамо Минск. Домакините се представят без грешка вкъщи като спечелиха и двата си двубоя до този момент без да допуснат попадение. Очаквам Торпедо да потърсят нови три точки у дома възползвайки се от добрата форма в която се намират и съперника който имат.

Новаците Рух Брест се представят прилично като спечелиха 7 точки дотук. Отборът постигна 2 победи с по 1:0 и като цяло също се откроява със стабилна отбрана. Подобно на своя противник гостите са допуснали само 2 попадения в 5-те изиграни кръга. Несъмнено Рух ще разчитат отново на своята солидна защита за да отмъкнат нещо и от тази визита. Очаквам тимът да се затвори в очакване на грешка на домакините. Във второто ниво на Беларус гостите показаха, че могат да играят много стабилно навън като не допуснаха нито една загуба.

Очаквам Торпедо да бъдат по-активния отбор на терена, който да търси победата. Въпреки това смятам, че домакините могат да имат проблем да открият головата си сметка през първото полувреме поради здравата отбрана на Рух. 

 

Публикацията бе редактирана преди 3 години от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози