Токио - Джубило Ива...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Токио - Джубило Ивата (16.06, 12:00)

1 Статии
1 Типстър
0 Reactions
94 Тренд
icaka81
(@icaka81)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2689
Автор на темата  

Прогноза: 1 и г/г

Коеф: 4.00

Турнир: Япония-Джей Лига

Анализ:

Токио се представят колебливо напоследък, но все пак успяха да прекъснат серията си от 3 мача без победа в лигата с успех като гост на Саган Тосу. Това поставя тима на 7мо място в таблицата, на 5 точки от първата тройка. Отборът не е от най-убедителните домакини, но по традиция играе успешно срещу този съперник на свой терен и очаквам да потърси максимума днес. Домакините могат да разчитат на добрата форма на младата си звезда Араки, който има вече 6 попадения през този сезон. Проблем за тима е, че много рядко запазва суха мрежа през тази кампания като играе рисков футбол.

Ивата се намират по-близо до опасната зона като тима допусна 4 загуби в последните си 6 мача в лигата. А слабата им форма донесе и изненадващо поражение за купата в последния двубой на тима. Все пак гостите демонстрират по-добра резултатност далеч от дома, където са вкарали 14 попадения и очаквам да представляват заплаха за колебливата отбрана на Токио.

Като цяло домакините се представят по-солидно от началото на сезона, а ще имат и предимството да бъдат подкрепяни от своите фенове.


   
Цитирай