Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 1/1 ПП/КИ
Коеф.: 3.60
Турнир: Мексико
Анализ: Това е мач от първия кръг от новия сезон в лига Клаусура. Следователно е малко рисковано да се залага още в самото начало. Но смятам, че тук има резон да се потърси домакинска победа. Тъй като Тихуана завърши много успешно Апертурата в тази лига. Или поне що се отнася до мачовете им у дома. Тъй като те спечелиха 5 победи в последните си 6 домакинства в МХ лигата. Америка е шампионът на Апертура, но днес са гост и може би ще загубят. Успех!
Това, което правиш наистина е тъпо. За трети или четвърти път пускаш след мен, идентична прогноза на моята. Явно тук искате да имате двама души, които да се борите за 50-те лева всеки месец. Според мен целта е всеки да допринесе с нещо и да сме полезни на останалите, а не да копираме прогнози един от друг в стремежа си на всяка цена да сме първи. Успех, аз в това няма да участвам!
И за да не съм голословен ще напиша последните 2 прогнози, които копира от мен: жълтият картон на Пате Сис (ти го игра в чат предложенията, а аз тук) и вчерашната победа на Катар. В това няма нищо авторско и нищо типстърско. Аз поне си направих труда да прочета мексиканската преса и да обясня защо считам Тихуана за фаворит.
И за да не съм голословен ще напиша последните 2 прогнози, които копира от мен: жълтият картон на Пате Сис (ти го игра в чат предложенията, а аз тук) и вчерашната победа на Катар. В това няма нищо авторско и нищо типстърско. Аз поне си направих труда да прочета мексиканската преса и да обясня защо считам Тихуана за фаворит.
Не знам защо го повдигаш на въпрос. След като има вариант, както на Мача Катар - Ливан, така и за този, в който ти печелиш, а аз губя. Тоест моите прогнози са далеч по-рискови от твоите. Като ако Катар снощи беше спечелил, само ПП, но не и мача ти печелиш, а аз губя. Както и за този мач - ако Тихуана бие, но не води на полувремето пак ти печелиш, аз губя. Просто търся по-висок коеф. за разлика от теб, който играе на по-сигурно. И още нещо, ако исках да те копирам всеки един мач нямаше да пускам за днес прогноза за шотландския си мач, а щях да те изчакам да пуснеш твоята прогноза за испанския мач и тогава да пусна същото като теб. Но щом се сърдиш заради това, ОК. няма проблеми Не знаех, че си толкова дребнав. Другите момчета не се сърдят за тия работи. Ето вчера - Митко. Имаше прогноза в Златните за мача на младежите в Англия от 15.00. за над 2,5 гола. Аз също сметнах, че този мач е стабилен за голове, и го дадох в ЧАТ-колонката, за над 3.75. Малко след мен бат Боян без да види на мен и на Мирко прогнозите беше дал същия мач за над 3,75 гола. Но аз не съм се сърдил, че той е "копирал" моята прогноза. Това е, което исках да кажа.
П. П. Забравих да спомена, че и за мача на Севиля снощи не съм ти копирал прогнозата, а също имах възможност. Не ти следя на всяка цена прогнозите и да ги играя като теб, няма и смисъл, поне за мен. Това, че някога съвпадат отчасти, не значи, че те копирам
За Тихуана и за Пате Сис ме копира на 100%. А Севиля го пуснах точно 3 часа преди мача.
@villevallo365 E, Тихуана нали ти обясних , че има вариант ти да спечелиш, а аз да загубя (ако Тихуана не води на полувремето). А за картоните съм го постнал в топ-колонката, тъй като за него ден ти беше дал друг мач за чат-предложението. В златните не съм те копирал за
него мач.
Има разлика да даваш прогноза в Златните и прогноза в играта в чата. В Златните е със състезателен характер,а чат си давате прогнози без награда. Нямам нищо против за мача който спомена че си го писал в чата като прогноза,поне тук не се повтаряше. Пресен пример от оная вечер,бях си набелязал Барса за голове,но имаше вече такива прогнози преди аз да пусна и за да не дублирам една и съща прогноза избрах опция голове за отбор. Случая сега че вземаш краен знак на прогноза преди твоята и я подсилваш с ПП. Крайния знак пак се повтаря. Ако беше писал прогноза Х,2,голове,корнери и друго без краен знак 1 сигурно villevavallo365 и ако имаше основателни причини за знака си. Поне аз гледам да прогнозирам прогнози който да се различават от другите както примера който ти дадох с Барса. Извинявай ако съм те засегнал или обидил. Спора си е между вас и си има Администратор който да реши ако има проблем. И аз съм за да не се повтарят прогнози или както твоята,пак повтарям че само подсилваш с ПП,но крайния знак е един и същ. Приятна вечер и успех на двата ви.И за да не съм голословен ще напиша последните 2 прогнози, които копира от мен: жълтият картон на Пате Сис (ти го игра в чат предложенията, а аз тук) и вчерашната победа на Катар. В това няма нищо авторско и нищо типстърско. Аз поне си направих труда да прочета мексиканската преса и да обясня защо считам Тихуана за фаворит.
Не знам защо го повдигаш на въпрос. След като има вариант, както на Мача Катар - Ливан, така и за този, в който ти печелиш, а аз губя. Тоест моите прогнози са далеч по-рискови от твоите. Като ако Катар снощи беше спечелил, само ПП, но не и мача ти печелиш, а аз губя. Както и за този мач - ако Тихуана бие, но не води на полувремето пак ти печелиш, аз губя. Просто търся по-висок коеф. за разлика от теб, който играе на по-сигурно. И още нещо, ако исках да те копирам всеки един мач нямаше да пускам за днес прогноза за шотландския си мач, а щях да те изчакам да пуснеш твоята прогноза за испанския мач и тогава да пусна същото като теб. Но щом се сърдиш заради това, ОК. няма проблеми Не знаех, че си толкова дребнав. Другите момчета не се сърдят за тия работи. Ето вчера - Митко. Имаше прогноза в Златните за мача на младежите в Англия от 15.00. за над 2,5 гола. Аз също сметнах, че този мач е стабилен за голове, и го дадох в ЧАТ-колонката, за над 3.75. Малко след мен бат Боян без да види на мен и на Мирко прогнозите беше дал същия мач за над 3,75 гола. Но аз не съм се сърдил, че той е "копирал" моята прогноза. Това е, което исках да кажа.
Последвай ни