Твенте - Камбур (03...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Твенте - Камбур (03.05, 21:00)

2 Статии
2 Типстър
2 Харесвания
506 Тренд
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 3167
Автор на темата  

Прогноза: Х2 двоен шанс

Коеф.: 2.00

Турнир: Холандия 1

Анализ: Последен кръг от редовния сезон. Твенте успя да изпълни задачата си и да се върне бързо в елита, след като миналия сезон изпадна от там. Нещо повече, стори го още преди 2 кръга. В тази връзка у играчите на домакините ще липсва мотивация, защото това е последния им официален мач преди началото на новата кампания след няколко месеца. В тази връзка не очаквам да се напрягат много срещу далеч по-мотивирания тим на Камбур. Гостите в момента са на последната позиция, даваща право на плейофи. И само победа в този мач би могла да им гарантира, че ще останат там и след този кръг, защото дори равенството може да се окаже фатално. В тази връзка ще търся изненадата в тази своя прогноза. Още повече, че моментната форма на Камбур не е никак лоша - 7-1-2 в последните им 10 срещи за първенство. 

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Nikola Berti реагира
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 826

Ванка, тук според мен си се заблудил нещо. Дано ти излезе все пак залога.

Йънг ПСВ няма право да играе в елита. Това значи, че те няма да участват в баражи. Което означава, че Камбур в моманта е 8-ми в класирането. Единствения тим който може да ги измести е Ваалвийк. Но при всички положения Камбур вече си осигури участие. Въпроса е дали ще са 8-ми или 9-ти. 

Ако съм прав и не бъркам нещо, нищо чудно гостите да съхранят основните си футболисти за плейофите.

Тази публикация бе редактирана преди 4 години от red6devil

ivan_tsochev реагира
КоментарЦитирай