Тамбов - Авангсрд Курск (01.10, 18:30)  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 11 месеца
ОТГ: 331
01/10/2018 09:46  

Прогноза: ПП-КР  1-2

Коефициент: 51.00

Турнир: Русия ФНЛ

Анализ: Отборите са изиграли по 13 срещи. Тамбов са в момента на трето място в класирането с 8-4-1 и 28 точки. Имат голова разлика 24-12. Авангард са непосредствено след тях на 4-то място с 26 точки и голова разлика 17-10.

И двата отбора реално нямат и никога не се заявявали претенции за някакво повишение. Не изпитват нужда да правят нови разходи и се чувстват перфектно на това ниво, където имат добрата възможност за сделки с добра доходност, в които са били въвличани не веднъж. Сега и коефициента и ситуацията са повече от перфектни.

Домакините ще направят добър старт, а след това ще допуснат пълен обрат, за който имат и чудесно извинение, а именно натрупана уж умора от 120 минутния мач за купата. Мисля, че и двата отбора, както и многобройните роднини на играчите, а и разбира се и самият аз ще бъдем доволни от подобен развой. Мач далеч от погледите на широката общественост, далеч от мониторинг и в първенство с добри корупционни практики. Играем.

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация