Тамбов - Авангсрд К...
 
Notifications
Clear all

Коефициентите в Златни Прогнози са от bet365.
 

 

Тамбов - Авангсрд Курск (01.10, 18:30)  

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 314
01.10.2018 9:46  

Прогноза: ПП-КР  1-2

Коефициент: 51.00

Турнир: Русия ФНЛ

Анализ: Отборите са изиграли по 13 срещи. Тамбов са в момента на трето място в класирането с 8-4-1 и 28 точки. Имат голова разлика 24-12. Авангард са непосредствено след тях на 4-то място с 26 точки и голова разлика 17-10.

И двата отбора реално нямат и никога не се заявявали претенции за някакво повишение. Не изпитват нужда да правят нови разходи и се чувстват перфектно на това ниво, където имат добрата възможност за сделки с добра доходност, в които са били въвличани не веднъж. Сега и коефициента и ситуацията са повече от перфектни.

Домакините ще направят добър старт, а след това ще допуснат пълен обрат, за който имат и чудесно извинение, а именно натрупана уж умора от 120 минутния мач за купата. Мисля, че и двата отбора, както и многобройните роднини на играчите, а и разбира се и самият аз ще бъдем доволни от подобен развой. Мач далеч от погледите на широката общественост, далеч от мониторинг и в първенство с добри корупционни практики. Играем.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!