СЯК Сейняйоки - Илв...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

СЯК Сейняйоки - Илвес Тампере (14/06/2021 18:30)

1 Статии
1 Типстър
0 Харесвания
557 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 1488
Автор на темата  

Прогноза: 2

- Коефициент: 3,00

- Финландия - Вейкауслига (2021)

- Анализ: Двата тима са съседи в средата на класирането,като гостите са с точка повече.Характерното тук в е че тима на СЯК Сейняйоки не играе добре у дома и все още не познава вкуса на победата,за разлика от визитите на този тим,който играе значително по-добре и ефективно.На своя терен домакините са с баланс (0-2-2).

Илвес Тампере също са относително нестабилни или по-скоро непредвидими,но те играят значително по-постоянно независимо дали са домакини или гости и това ги прави доста опасен съперник.До тук тима на Илвес има (1-1-1) като гост.

Значително е предимството в това съперничество за гостуващия тим,който е загубил от своя днешен домакин едва 1 път в последните 10 преки сблъсъка при 7 победи за тима на Илвес и 2 ремита (1-2-7).На стадиона на Сейняйоки нещата също не изглеждат никак оптимистично ако се търси прогноза в тяхна полза,тъй като загубиха 4 от последните си 5 домакинства срещу Илвес (1-0-4).

С оглед и на представянето на двата тима до момента и изложеното до тук по-горе смятам,че реалния знак със стойност е 2-ката.

Успех!


   
Цитирай