Ст Мирън - Селтик (...
 
Notifications
Clear all

Коефициентите в Златни Прогнози са от bet365.
 

 

[ПЕЧЕЛИ] Ст Мирън - Селтик (16.09, 21:45)  

 

mg80pld
(@mg80pld)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 304
15.09.2020 20:57  

Прогноза: Първо Полувреме - 2

Коефициент: 1.53

Първенство: Шотландия, Висша Лига

Анализ:

Посредствената селекция на Ст Мирън има повече от трудна задача в това домакинство срещу хегемона в Шотландия - Селтик.

След мястото в долната половина на крайното подреждане в предходния сезон и този не е никак добър за домакините, което едва ли е изненада. Със седма позиция в подреждането и актив от седем спечелени точки. И след доброто начало, последва рязък спад в играта със серия от две поредни загуби, което свали футболистите на земята. И място в топ 6 няма да е никак лесна задача с проблемите в защита и атака.

Гостите пък отново стартираха отлично, което е налице от доста сезони, с трета позиция след петте изиграни срещи. Без допусната загуба и невероятна игра в защита и атака при голова разлика 16-2. И изоставане на шест точки от градския съперник Рейнджърс, но и два двубоя по-малко.

Така че победата в тази визита е просто задължителна за Едуард, Айети, Климала и компания, които превъзхождат съперника си тотално. И "двойка" на полувремето едва ли ще е трудна задача за хегемона Селтик.

Публикацията бе редактирана преди 2 седмици от TZ

Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!