Страсбург - Реймс (...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Страсбург - Реймс (сряда, 3 април, 2019 20:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
648 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1670
Автор на темата  

Прогноза: 1

Коефициент: 3,10

Франция - Лига 1 (2018 - 2019)

Анализ: Цели 13 мача Реймс няма загуба в шампионата и по най-малък брой загуби за сезона е на второ място с 5 поражения,като по-малко загуби има хегемона ПСЖ,който е с 1.Причината Реймс да не е в топ 4 е че тима се затруднява да стига до пълния успех и прави много ремита.В това отношение Реймс са водачи с 13 х-са досега.Но лично за мен и класата на тима не достига за по-призови места.Страсбург са също х-саджийски отбор и единствената причина да не потърся ново реми е казано откровено е търсене на вече дразнещата серия от 13 поредни шампионатни мача без загуба за гостите от Реймс.Мисля,че не са чак толкова класен отбор за да не могат да "глътнат вода"-просто в някои от мачовете имаха и голяма доза шанс да не загубят.Страсбург не са по-лош отбор от Реймс в никакъв случай и въпреки,че позациклиха от към победи,като в последните 7 кръга нямат такава,то смятам,че сега малко пресилено се счита за условен фаворит тима на Реймс.Да с оглед на моментните резултати сякаш е така,но това за мен е малко лъжовно и според мен шансовете на Страсбург за победа са по-големи от предвидените.Въпреки,че доста се колебаех между едно реми между най-хиксаджийските тимове в лига 1 и търсене на прекъсване на серията от 13 мача без загуба на Реймс в първенството,в крайна сметка надделя второто.Прогноза 1.Успех!

Публикацията бе редактирана преди 6 години 2 пъти от mitko_winner

Nikola Berti реагира
Цитирай